Cremet pastaret med pesto og tigerrejer

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Den nemmeste pastaret med tigerrejer i cremet sauce med pesto. Retten kan laves på under 30 minutter, hvilket gør det til en super nem opskrift på hurtigt aftensmad.

Ingrediensliste

  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g. tigerrejer
  • salt/peber
  • 1 tsk. grøn pesto
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 100 g. cherrytomater
  • 50 g. frisk spinat
  • 30 g. parmesan
  • 200 g. frisk pasta

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  2. Hak løg og hvidløg fint.
  3. Halver cherrytomater.
  4. Skyl spinat.
  5. Opvarm en gryde eller pande med olie eller smør.
  6. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege til det bliver blødt.
  7. Tilsæt tigerrejer og steg til de er helt lyserøde og gennemstegte.
  8. Tilsæt pesto og madlavningsfløde og lad det hele simre ved lav/middel varme.
  9. Dræn pasta (gem noget af pastavandet).
  10. Tilsæt pasta, halve cherrytomater og spinat til panden. Tilsæt evt. også noget af pastavandet (det hjælper med at gøre saucen mere cremet og gør også sådan, at den tykner en smule).
  11. Smag til med salt og peber.
  12. Server retten med revet parmesanost.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på cremet pastaret med pesto og tigerrejer

Den lækreste og ikke mindst nemmeste pastaret med tigerrejer. Vi fandt inspiration til denne på et besøg på en af vores favorit-restauranter Vapiano. Vi fik denne ret med flødesauce med et strejf af pesto og den var bare så lækker! Retten er hurtig at lave, faktisk kan den laves på under 30 minutter. Hvis bare man bruger friske råvarer, så behøves det slet ikke at være besværligt eller tidskrævende.

LÆS OGSÅ: Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Cremet pastaret med pesto og tigerrejer

Kan jeg bruge en anden pesto?
Vi har i opskriften brugt en basilikumspesto, men hvis du foretrækker en rød pesto eller en persillepesto er vi overbeviste om, at det også vil fungere super godt til retten.

Pasta med pesto og rejer

Det er en lækker og nem ret, som er helt formidabel som en nem fredagsmenu eller weekendmenu. I stedet for tigerrejer, så kan du også bruge almindelige rejer, laks eller en anden form for skaldyr. Hvis du bruger almindelige rejer, så vent dog med at tilsætte dem til lige inden servering. Ellers kan disse rejer nemlig godt have tendens til at blive hårde og lidt gummiagtige.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar