Spinatpandekager med kylling Spinatpandekager med kylling Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 25 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på spinatpandekager med kylling, grøntsager og dressing. Sund og mættende aftensmad, som er nem at lave. Ingrediensliste Spinatpandekager 4 stk. æg 130 g. frisk spinat 1 tsk. salt 2 dl. mælk 135 g. hvedemel Fajita-kylling 600 g. kyllingebryst 1 brev fajita spice mix 2 spsk. raps- eller solsikkeolie Urtedressing 200 g. creme fraiche 1 bundt frisk persille 2 tsk. citronsaft salt/peber Andet 4 stk. tomat 1 stk. rødløg 2 stk. avocado 0,5 stk. spidskål 100 g. syltede rødløg Køb alle ingredienser på Nemlig Fremgangsmåde Spinatpandekager Alle ingredienser til pandekagerne blendes sammen. Dette gøres nemmest med en stavblender, foodprocessor eller i en blender. Hvis dejen virker lidt for tynd, så tilsæt lidt ekstra mel. En pande varmes op til medium varme. Der hældes lidt olie eller smør på. Hæld ca. 1 dl. pandekagedej (alt efter pandens størrelse) på. Fordel dejen rundt på panden. Pandekagerne vendes, når der begynder at blive dannet små bobler i dejen. De resterende pandekager laves. Pak dem evt. på en tallerken med staniol over. Fajita-kylling Skær kylling ud i strimler. Varm en pande op med olie. Tilsæt kylling. Lad det sautere til det får farve. Tilsæt så fajita spice mix og smag evt. til med salt/peber. Sæt til side. Andet Rør dressingen sammen. Hak persille fint. Vend persille sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber. Sæt til side. Hak tomat og rødløg i tern. Vend det sammen og kom op i en skål. Skær avocado i skiver. Snit spidskål fint. Server dine spinatpandekager med fajita-kylling, urtedressing og alle grøntsagerne, så man selv kan samle sin pandekage. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spinatpandekager med kylling De absolut lækreste spinatpandekager med kylling, grønt og hjemmelavet urtedressing. De her grønne spinatpandekager med fyld af kyllingebryst er et kæmpe hit herhjemme blandt både store og små. Saml-selv mad er altid et hit, da man selv kan bestemme præcis hvad man vil have i sin pandekage. Vi klargører derfor pandekager, kylling og masser af grønt, som man kan fylde i. Det er nemt, lækkert og passer perfekt til hverdagen. Især hvis du gerne vil have lidt mere grønt ind i hverdagen, så er de her grønne pandekager geniale. Selve pandekagedejen laves på spinat, som giver den grønne farve. Dejen blendes blot sammen med en stavblender eller i en blender. Herefter steges den på pande som almindelige pandekager. De kan sagtens laves i god tid og så blot lunes inden servering. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på sund aftensmad her Madpandekager med spinat og kylling Sådan nogle madpandekager med spinat og kylling er altid et hit herhjemme. Og hvis du har børn, som er lidt bange for den grønne farve, så kan du kalde dem for Hulk-pandekager eller monster-pandekager. Det har vi hørt fra flere, at det er et kæmpe hit. Vi har personligt også altid været glade for madpandekager til aftensmad. Måske fordi man kan samle dem præcis, som man selv bedst kan lide det. Alle grøntsagerne snittes blot og lægges op på et fad. Det gør det super indbydende og nemt at lave sin egen pandekage. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Hej De ser virkelig lækre ud, glæder mig til at prøve dem. Men kan man også bruge optøet frossen spinat hvis man har det i fryseren. Mvh Birthe Svar