Butterdejspakker med kylling, karry og bacon Butterdejspakker med kylling, karry og bacon Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 25 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse De lækreste butterdejspakker med kylling, karry og bacon. Butterdej med kylling, som er genialt til aftensmad eller frokost. Ingrediensliste 2 ruller butterdej 100 g. bacon i tern 350 g. kyllingebryst 2 tsk. karry 100 g. frosne ærter salt/peber 0,25 bundt forårsløg 100 g. pikant flødeost 1 stk. æg 2 spsk. sesamfrø Fremgangsmåde Rens kyllingebryst og skær i små tern eller strimler. Varm en pande op uden fedtstof. Tilsæt bacontern til panden og lad det stege til det er sprødt og gyldent. Tag det herefter fra på en tallerken med et stykke køkkenrulle på. Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt kylling og krydr det med karry, salt og peber. Lad det sautere til det har fået farve over det hele. Tilsæt så frosne ærter og lad dem blot lige sautere med til de er tøet op. Tag så kylling og ærter fra i en skål. Hæld evt. overskydende fedt væk. Lad det køle en smule af. Bland nu kylling, ærter, ristet bacon, finthakket forårsløg og pikantost i en skål. Rør det godt sammen. Rul butterdej ud. Del hver rulle butterdej i 4 og del herefter de 4 stykker i 2. Fordel fyldet på halvdelen af stykkerne. Kom så de andre stykker ovenpå og tryk dem sammen i siderne med en gaffel. Fordel på et stykke bagepapir. Varm ovnen op til 190 grader varmluft. Lad gerne en bageplade varme op i ovnen samtidig. Pensl dine butterdejspakker med sammenpisket æg. Drys med sesamfrø. Når ovnen er varm, så tages bagepladen ud og bagepapiret med butterdejspakkerne trækkes over på bagepladen (varmen fra bagepladen hjælper butterdejen med ikke at blive blød i bunden). Bag dine butterdejspakker i 15-20 minutter til de er gyldne og sprøde. Tag dem herefter ud af ovnen. Lad dem køle lidt af inden servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på butterdejspakker med kylling, karry og bacon De lækreste og nemmeste butterdejspakker med kylling, karry og bacon! Intet mindre. Vi elsker simpelthen butterdej og man kan bruge det på så mange forskellige måder. Vi bruger det ofte til butterdejsstænger, men i stedet for stænger, så kan man også lave de her fine pakker af butterdej. Fyldet er lavet af kyllingebryst, karry, bacon, ærter og lidt flødeost. Det giver simpelthen den dejligste kombination, som både store og små guffede i sig herhjemme. Hvis du er fast følger her på kanalen, så ved du også, at vi generelt er glade for kylling og kyllingebryst. Men vi kan også komme til at køre i de samme retter igen og igen. Derfor er det sjovt for os at eksperimentere med nye måder at bruge kyllingebryst på. Og vi har længe gerne ville kombinere kyllingebryst og butterdej i en opskrift. Så det er altså blevet til disse fine butterdejspakker. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med butterdej her Butterdej med kylling, karry og bacon Det er som sagt en lækker omgang butterdej med kylling, karry og bacon. Og den smagskombination går man aldrig galt i byen med. Vi har blot skåret kyllingebryst ud i små stykker og stegt det af på en pande. Skal det gå endnu hurtigere, så kan du også bruge de der små kyllingetern, som man kan købe i pakker. Dem som står ved siden af skinketern, skinkestrimler osv. Så bliver det kun endnu nemmere! Kan jeg fryse dem ned? Du kan godt fryse dem ned ja. Men vi anbefaler, at du i så fald varmer dem op i airfryer eller lignende for igen at give dem sprødheden tilbage efter opvarmningen. Alternativt kan de også fryses, inden de er bagt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Kan man fryse pakkerne efter de er bagt?🙂 Ved godt det mest optimale ville have været at fryse dem før bagning…men jeg tænkte mig ikke lige om🙈 Svar
Hej, Det kan du godt, men de kommer til at miste noget sprødhed, når de varmes op. Jeg ville også varme dem op direkte fra frost, så de ikke når at tø op inden 🙂 Kh Svar
Kan jeg bruge noget andet end pikantost ? Kan ikke lide ost, og creme fraiche i sådan noget. Hvad med fløde eller noget andet? Svar
Hej! Jeg har kigget på to af jeres opskrifter med kylling i butterdej. I den ene forsteger i kyllingen, og i den anden putter i fersk kylling i. Hvad anbefaler i for bedste resultat? Svar
Hej, Hvis du bruger kylling tilsat vand, så er det en god idé at forstege det, så væsken ikke løber ud i butterdejen 🙂 Kh Svar