Brownie i airfryer

Brownie i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 9 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en hurtig brownie i airfyer. En svampet og intens brownie med chokolade. Server med is og bær.

Ingrediensliste

 • 200 g. mørk chokolade
 • 200 g. smør
 • 250 g. sukker
 • 3 tsk. vaniljesukker
 • 1 knivspids salt
 • 125 g. hvedemel
 • 3 stk. æg

Fremgangsmåde

 1. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Hak chokolade groft. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil det hele er en ensartet masse. Lad det køle lidt af.
 2. Pisk æg, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen til en luftig masse med en elpisker eller i en røremaskine.
 3. Tilsæt chokolade-smør-blandingen, imens der piskes.
 4. Fordel dejen i en springform Ø21 (eller anden form til airfryer), som er smurt med smør eller foret med bagepapir.
 5. Bag brownien i din airfryer ved 165 grader i ca. 15-20 minutter. Begynd at holde øje med den efter 10 minutter. Den skal gerne virke blød, når du trykker på den, men den må ikke virke helt flydende. Du kan også tjekke den med en tandstik. Stik den i kagen. Hvis den kommer op uden ubagt dej, så er kagen klar.
 6. Tag den op af din airfryer og lad den køle af.
 7. Brownien er bedst, hvis den laves dagen før og sættes på køl natten over.
Bedøm denne ret

Opskrift på brownie i airfryer

Her får du opskriften på en virkelig lækker og nem brownie i airfryer! En nem og lækker dessert, som bare aldrig slår fejl. Server med en kugle god vaniljeis og evt. nogle friske bær, så har du altså desserten i hus. Og her har vi lavet den i airfryer! Vi har jo fået en airfryer, som vi er blevet så glade for. Vi bruger den til aftensmad, frokost og også til at bage i. Den er genial, hvis vi selv skal sige det. Nu har vi kastet os ud i at bage i den og det skuffer ikke. Den her lækre brownie er lavet på kun 15 minutter og vi har bagt den i en springform i airfryeren. Det kan man nemlig sagtens! Det kræver selvfølgelig bare, at formen kan være i din airfryer, men det havde vi slet ikke problemer med.

LÆS OGSÅ: Se alle vores airfryer opskrifter her

Brownie i airfryer

Airfryer brownie

Det er så smart at lave brownie i airfryer. For det første, så skal man ikke varme en hel ovn op for at lave en lille kage. Og så er det så smart, at man ikke skal varme den op på forhånd. Men det er generelt det smarte ved airfryer. Man sparer noget strøm, da den kun er i gang den tid, som kagen bager. Du får en virkelig god og svampet brownie. Man kan på ingen måde smage, at den er bagt i airfryer fremfor ovn.

Vi har brugt en springform på 21 cm., som kunne gå i vores kurv. Men vi ved også, at man kan købe noget forskelligt tilbehør, så hvis du har en form eller noget, som kan gå i, så bare brug den. Bare sørg for, at målene passer nogenlunde med en diameter på 21 cm.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

 1. Jeg har lige prøvet denne opskrift
  Kagen fik 165 • i 20 min og begefter 5 min mere og 175 • i 5 min mere
  Kagen er stadig ubagt / flydende 🤷‍♀️
  Nu sider den i Alm ovn
  Hvad har gjort forkert ?

Skriv en kommentar