Dilddressing

Nem opskrift på hjemmelavet dilddressing
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker dilddressing lavet på creme fraiche og frisk dild. Den er super lækker til en sprød salat, til varmrøget laks eller blot til fisk.

Ingrediensliste

  • 200 g. creme fraiche
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. flormelis
  • 0,5 bundt frisk dild
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Hak dild fint.
  2. Rør mayonnaise, creme fraiche, citronsaft og flormelis sammen. Tilsæt dild og smag til med salt og peber.
  3. Sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på hjemmelavet dilddressing

En hjemmelavet dilddressing er super lækker som tilbehør til salat, til varmrøget laks eller til kylling. Den består hovedsageligt af creme fraiche og frisk dild, hvilket gør hele forskellen. Du kan også godt bruge tørret dild, men vi anbefaler helt klart at bruge frisk dild.

Der er intet som en hjemmelavet dressing og så kan det laves rigtig hurtigt. Der er derfor næsten ingen undskyldning for at købe en færdiglavet, når det er så nemt at lave det selv. Brug en god creme fraiche, gerne med 18% fedt, da det giver den bedste dressing.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet mayonnaise

Nem opskrift på hjemmelavet dilddressing

Dressing til salat

Det er en super lækker og frisk dressing til salat. I stedet for dild, så kan du også bruge persille eller purløg eller et mix af flere krydderurter. Generelt er det bare super lækkert med friske krydderurter i dressing.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar