Dressing til coleslaw

Nem opskrift på dressing til coleslaw
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet dressing til coleslaw. Vendes sammen med revet gulerod og kål, så har du den lækreste coleslaw salat.

Ingrediensliste

  • 75 g. mayonnaise
  • 150 g. creme fraiche
  • 2 tsk. sød sennep
  • 1 tsk. hvidvinseddike
  • 2 tsk. flormelis
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rør dressingen sammen. Pisk den sammen med et piskeris og smag til med salt og peber.
  2. Sæt på køl indtil brug.
  3. Den kan holde sig 2-3 dage på køl.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på dressing til coleslaw

Her får du en super nem opskrift på dressing til coleslaw. Coleslaw er den der skønne “amerikanske” salat, som består af gulerødder, kål og en mild dressing, som det hele bliver vendt i. Dressingen er super let at lave selv og består primært af mayonnaise, creme fraiche, sennep og hvidvinseddike.

Du kan sagtens lave dressingen et par dage før den skal bruges. Det gør også, at det bliver nemmere for dig, hvis du eksempelvis er lidt i tidspres.

LÆS OGSÅ: Coleslaw

Nem opskrift på dressing til coleslaw

Vi anbefaler uden tvivl at lave dressingen selv, når du skal lave coleslaw. Det kræver så få ingredienser og så smager det bare sindsygt godt. Den her har en meget mild smag og vi har også brugt sød sennep for at den ikke skal blive for kraftig. Du kan dog sagtens tilføje mere sennep eller bruge en dijonsennep, hvis du gerne vil have, at dressingen skal have lidt kant.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar