Grillede løg

grillede løg
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på grillede løg. Lav en omgang rødløg eller almindelig løg på grill og server det som tilbehør til aftensmaden eller sommermaden.

Ingrediensliste

  • 2 stk. rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Knus hvidløg og bland det med olie og salt.
  2. Halver rødløg og vend dem i hvidløgsolien.
  3. Kom de halverede løg på grillen og lad dem stege 5 minutter på hver side.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillede løg

Her får du en nem opskrift på grillede løg. Det er så nemt at lave en omgang løg på grill som tilbehør til aftensmaden eller grillmaden. Vi pensler dem lige med lidt hvidløgsolie samt krydrer med salt og peber inden de bliver grillet. Det er nemt, kræver få ingredienser og så smager det forrygende. Når løg bliver grillet, bagt eller stegt, så får de en mere sød smag. Det er i hvert fald en knap så kraftig og ‘skarp’ smag.

Du kan lave grillede rødløg, almindelige løg, skalotteløg eller hvidløg for den sags skyld. Vores favorit må nok være rødløg eller almindelige løg.

LÆS OGSÅ: Grillede kartofler

grillede løg

Løg på grill

Hvis man alligevel har gang i grillen og lige mangler noget nemt og hurtigt tilbehør, så er løg på grillen en god idé. Det kræver få ingredienser, er billigt og er fint, hvis man lige vil have lidt grøntsager til aftensmaden.

Når løgene grilles, så får de samtidig den her gode grillsmag, som virkelig bare klæder løgene sammen med hvidløgsolien. Det er én af vores yndlings måder at tilberede løg som tilbehør på!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar