Grillet spidskål

Grillet spidskål
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på grillet spidskål med smør og citron. Prøv at grille spidskål. Det smager skønt som tilbehør til aftensmaden eller grillmaden.

Ingrediensliste

  • 1 stk. spidskål
  • 50 g. smør
  • 0,5 bundt frisk persille
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Hak persille fint.
  2. Smelt smør. Vend persille i smørret og sæt til side.
  3. Fjern de yderste blade af spidskålet.
  4. Skær spidskålet i kvarte (skær ikke stokken fra, da det er den, som holder sammen på  bådene).
  5. Pensl spidskål med persillesmør.
  6. Læg spidskål på grillen i mellem 5-15 minutter, alt efter hvor store dine både er.
  7. Pensl gerne med lidt ekstra persillesmør, imens de er på grillen.
  8. Drys evt. lidt salt udover dem inden servering.
  9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på grillet spidskål

Grillet spidskål er nemt og lækkert tilbehør, som du kan tilberede på grillen. Det er super simpelt at lave og så smager det bare skønt! Vi synes ofte, at man kan blive ret ideforladt, når man skal finde på tilbehør til aftensmaden. Det skal nemlig helst være noget, som er hurtigt at lave og som stadig smager godt. Især også når det gælder tilbehør, som man kan tilberede på grillen. Måske du også ofte vælger klassikere som asparges med bacon? Det er ikke fordi, at det ikke er godt, men nogle gange er det bare skønt at prøve noget nyt og anderledes.

I denne opskrift deler man et helt spidskål i kvarte. Derudover er det krydret med smør og citron og så grilles det. Du kan grille det på en grill eller bruge en grillpande på komfuret, hvis der ikke lige er grillvejr.

LÆS OGSÅ: Bagt spidskål med serranoskinke

Grillet spidskål

Spidskål på grill

Når man tilbereder spidskålen på grillen, så får den samtidig den her lækre grillede smag. Det smager simpelthen så lækkert som tilbehør til grillmaden. Vi kan anbefale en menu med noget lækkert grillkød, hjemmelavet kartoffelsalat og så sådan en omgang spidskål.

Til opskriften kan du bruge både almindelig spidskål, men du kan også sagtens bruge rød spidskål. Hvis man sammenligner spidskål med almindelig hvidskål, så er spidskål mere fint i det og knap så groft som hvidkål. Derfor er det helt perfekt at grille eller lynstege, da det bliver blødt, men samtidig stadig har lidt bid.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar