Grønne asparges med bacon

grønne asparges med bacon

Asparges med bacon

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de lækreste og sprødeste asparges med bacon. Vi spiser dem til et hvert stykke kød eller som tilbehør til grillmaden. De kan laves i ovnen, på grillen eller på en pande.

Ingrediensliste

  • 2 bundt asparges
  • 1 pakker bacon i skiver

Fremgangsmåde

  1. Skyl asparges. Del bacon i halve stykker.
  2. Knæk enden den ene ende på dem alle (modsat side end hovedet).
  3. Sno et halvt stykke bacon om to asparges.
  4. Du kan lave dem enten i ovnen, på grillen eller på panden.
    Grillen: Grill dem ved høj varme i 3-4 minutter, hvor du vender dem ofte, for at sikre at baconen bliver sprødt.
    Panden: Steg ved høj varme i 4-5 minutter eller indtil baconen er sprødt. Vend dem undervejs.
    Ovn: Beklæd en bageplade med bagepapir og læg dem derpå. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag dem i 10 minutter.

Bedøm denne ret

Grønne asparges med bacon

Opskrift på de lækreste asparges med bacon, lige som vi kender dem. De er simpelthen så gode og kan serveres til et hvert stykke kød. Vi laver dem ofte i ovnen, men når vi er hos vores forældre, så griller vi dem på grillen. Nøj det smager godt.

Forberedelse

Står du og skal forberede en masse retter til grillen, så kan du sagtens forberede disse også. Rul bacon omkring og læg dem på et fad og pak staniol eller husholdningsfilm over. Så er det dejligt nemt at grille dem, når der er ved at være tid til aftensmad.

LÆS OGSÅ: Varm bønnesalat med bacon

grønne asparges med bacon

Følg endelig med på vores Instagrameller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag