Grønne asparges med serrano

grønne asparges med serrno
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på grønne asparges med serrano. Vi elsker tilbehør som disse, som er virkelig nemt at lave. Kender du det, at man mangler ideer til tilbehør til kødet? De her er en sikker vinder hver gang.

Ingrediensliste

  • 2 bundt friske asparges
  • 120 g. serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Skyl asparges og knæk enden af, som er modsat hovedet.
  2. Sno et stykke serrano om 4 asparges. Gentag til alle asparges er omviklet med serrano.
  3. Du kan lave dem enten i ovnen eller på grillen.
    Grillen: Grill dem ved høj varme i 3-4 minutter, hvor du vender dem ofte, for at sikre at serranoen bliver sprødt.
    Ovn: Læg de omsvøbte asparges på en bageplade beklædt med bagepapir. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag dem i 10 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på grønne asparges med serrano

Her får du opskriften på lækre grønne asparges med serrano. De er super nemme og hurtige at lave og så kan de laves både på grillen, på panden eller i ovnen. Vi har lavet disse med serrano for at prøve en anden version end den klassiske vi kender, som er med bacon. Opskriften på asparges med bacon finder du lige her.

Vi har lavet denne version med serrano for at prøve noget anderledes. Denne version er lettere, da serrano er mere magert end bacon. Derudover er det mere salt, hvilket passer godt til de smagfulde asparges.

De smager super lækkert som tilbehør til aftensmaden, til grillmaden eller til tapasmenuen. De er samtidig nemme at lave og kræver jo blot få ingredienser. Samtidig er det tilbehør, som plejer at falde i god jord hos de fleste.

grønne asparges med serrano

Kan jeg forberede dem før?
Jep, du kan sagtens gøre dem klar med serranoskinke og så blot opbevare dem på en tallerken eller et fad. Så skal de blot tilberedes lige inden servering. Det gør det kun endnu nemmere at lave disse.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar