Iskaffe med havredrik

iskaffe med havredrik
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

I samarbejde med Alpro kommer vi her med vores bud på den bedste iskaffe med havredrik. En cremet og kølende iskaffe, som er lavet med Alpro Barista Havredrik, som giver den absolut bedste iskaffe.

Ingrediensliste

 • 2 stk. espressoshot
 • 2 håndfulde isterninger
 • 3 spsk. brun farin
 • 2 tsk. vaniljeessens
 • 4 dl. Alpro Barista Havredrik

Fremgangsmåde

 1. Bryg to espressoshots.
 2. Bland espressoshots med brun farin og vaniljeessens.
 3. Fyld to glas med isterninger.
 4. Fordel espressoshots i de to glas.
 5. Hæld Alpro Barista Havredrik i hvert glas.
 6. Nyd med det samme!
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Alpro 

Opskrift på iskaffe med havredrik

Her får du en super nem og lækker opskrift på hjemmelavet iskaffe med Alpro Barista havredrik. Du får en cremet iskaffe, som er perfekt at nyde i det fine solskinsvejr. Vi kan umuligt være de eneste, som bare har brug for noget koldt og lækkert at køle ned på en varm sommerdag. Iskaffe er så nemt at lave selv og man behøves ikke at skulle betale dyre domme for at få en lækker én af slagsen. Denne består af forholdsvis få ingredienser og hele hemmeligheden bag den ligger i Barista havredrikken fra Alpro, som gør den ekstra cremet.

Vi kan også anbefale at servere iskaffen med en hjemmelavet kanelsnegl lavet uden mælkeprodukter. De to ting går altså også godt sammen. Du finder opskriften nedenfor.

LÆS OGSÅ: Kanelsnegle uden mælkeprodukter

iskaffe med havredrik

Vegansk iskaffe

Det er slet ikke svært at lave en vegansk iskaffe uden mælkeprodukter. Og da ét af de vigtigste elementer i den er mælken, så er det altså vigtigt at finde et godt alternativ – hvis ikke bedre alternativ ;-). Her kan vi virkelig anbefale Alpros Barista havredrik eller deres Barista drikke generelt. Man kan nemlig også få Barista udgaven lavet på soja. I forhold til andre drikke fra Alpro, så er Barista udgaverne lige lidt tykkere og lidt mere cremet. Derfor helt perfekte til iskaffe og kaffe generelt!

iskaffe med havredrik iskaffe med havredrik

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar