Jordbær med chokolade

jordbær dyppet i chokolade
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på lækre jordbær med chokolade. De her chokoladeovertrukne jordbær er lækre som snack, til dessert eller til fest.

Ingrediensliste

  • 20 stk. jordbær
  • 200 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Skyl jordbær. Lad dem lufttørre.
  2. Hak chokolade fint. Smelt 2/3 del af chokoladen over vandbad. Når chokoladen er smeltet, så tages den af varmen og hældes over i den resterende 1/3 del af chokoladen. Lad det smelte sammen til en ensartet masse.
  3. Dyp jordbær i den smeltede chokolade.
  4. Placer på en tallerken med bagepapir på.
  5. Fortsæt sådan med alle bærrene.
  6. Sæt på køl.
  7. Nyd kolde.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbær med chokolade

Her får du opskriften på noget så simpelt som jordbær med chokolade. Prøv at dyppe store, søde jordbær i smeltet mørk chokolade. Det er den absolut lækreste snack, som du kan servere til fest, reception, studenterfesten eller blot til en lille hyggestund. Samtidig er det også en ganske sund snack, hvis du bruger mørk chokolade.

Vi elsker jordbær med chokolade. De kan dyppes i mørk chokolade, som vi har gjort her. Ellers kan de også dyppes i lys chokolade eller hvid chokolade. Du kan også lave sådan en swirl-blanding, hvor man blander to slags chokolade. Det har vi dog ikke kastet os ud i endnu.

LÆS OGSÅ: Hindbær med chokolade

jordbær dyppet i chokolade

Chokoladeovertrukne jordbær

Sådan nogle chokoladeovertrukne jordbær skal man på ingen måde undervurdere. De er så nemme og hurtige at lave. Vi laver ofte en stor portion og bruger dem som aftensnack. Server dem sammen med noget andet frugt i stykker, så har du en mega lækker snack, som også er sund.

Hvor lang tid kan de holde sig?
De kan sagtens holde sig et par dage på køl. Vi synes dog, at de er bedst på dagen, da jordbærrene godt kan blive lidt smattede, hvis de ligger for længe. Så vores anbefaling er at spise dem på selve dagen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar