Karamelcreme til kager

Karamelcreme til kager
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

7 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på karamelcreme, som du kan bruge som topping til kager og andre søde sager. Brug eksempelvis karamelcremen på chokoladekage.

Ingrediensliste

 • 2,5 dl. piskefløde
 • 100 g. Dulche de leche

Fremgangsmåde

 1. Kom dulche de leche og piskefløde i en skål.
 2. Pisk indtil det har en cremet konsistens.
 3. Kom det i en sprøjtepose med tyl og pynt evt. en kage med karamelcremen.
Bedøm denne ret

Opskrift på karamelcreme til kager

En nem og hurtig opskrift på karamelcreme til kager, som er lavet på kun 2 ingredienser, nemlig piskefløde og Dulce de leche. Vi er ikke så meget til cremer, som er lavet på smør. Med denne opskrift får du i stedet en luftig og lækker creme, som du kan bruge som hopping til dine kager og desserter. Den er lavet med Dulce de leche, som er den her karamel, som man kan købe færdiglavet på dåse. Du kan også lave din egen, hvis du har tiden. Du finder vores opskrift på det lige her.

Ved at lave cremen på fløde, som piskes sammen med dulce de leche, så får du en luftig creme, som ikke virker alt for tung og fed. Den er derfor perfekt som topping til eksempelvis en chokoladekage, som i sig selv er ret tung. Så hvis du elsker karamel, så er der ingen tvivl om, at du skal prøve kræfter med sådan en lækker karamelcreme.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på pynt til kager

Karamelcreme til kager

Kan jeg bruge karamelcremen i lagkager?
Ja, det kan du godt. Men hvis det er en lagkage med mange lag, så vil vi anbefale dig, at du kommer noget husblas i den, så den lige bliver en tand mere fast. Det er nemlig en luftig creme, som desværre ikke kan “bære” så meget.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hejsa.
  Kan man farve karmelcremen med frugtfarve, eller bliver den bare mudder farve ? Hvor stor en form passer opskriften ca til ? 😊

  1. Hej,

   Ja tror desværre den får en lidt sjov farve så. Mængden passer til en kage på ca. 20×20 cm. 🙂

   Kh

Skriv en kommentar