Kokosmuffins

Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de bedste kokosmuffins med kokos og mørk chokolade. Bløde og luftige muffins med kokos, som er nemme at lave.

Ingrediensliste

 • 100 g. smør
 • 2 stk. æg
 • 100 g. sukker
 • 1,5 tsk. vaniljesukker
 • 40 g. hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • 120 g. kokosmel
 • 50 g. mandler
 • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

 1. Smelt smør. Sæt til side og lad det køle en smule af.
 2. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
 3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker godt sammen med en elpisker, så det bliver lyst og luftigt. Det tager ca. 4-5 minutter.
 4. Vej hvedemel og bagepulver af i en skål.
 5. Sigt hvedemel og bagepulver i den våde dej og vend det forsigtigt igennem.
 6. Hak mørk chokolade og mandler og vend det i dejen sammen med kokosmel.
 7. Vend smeltet og afkølet smør i dejen.
 8. Fordel dejen i muffinsforme, så de er fyldt op til lige over halvvejs.
 9. Bages i cirka 20-25 minutter. Begynd at holde øje med dem efter 15 minutter, da der kan være forskel på hvor kraftige ovne er.
 10. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
Bedøm denne ret

Opskrift på kokosmuffins

Kokosmuffins er en klar favorit for kokoselskere. Den søde smags af kokos kombineret med chokolade kan få enhver til at drømme sig til ferie og sommer. Kokosmuffins er nemme at lave og har den lækreste svampede tekstur. Kagerne består hovedsageligt af kokosmel fremfor almindelig hvedemel. Der er desuden tilsat mandler, som giver en lækker sprødhed. Den mørke chokolade sætter prikken over i’et og smager jo bare skønt med kokos.

Kagen kan nemt holde sig til dagen efter, og er derfor god til når du får gæster eller vil byde kollegerne på en dejlig muffin til kaffen på arbejdet. Muffins med kokos er en god måde at få afveksling i de ellers traditionelle smage. Kokos giver en lækker svampet konsistens og sikre dig derfor svampet og luftige muffins hver gang. Kokosmuffins er kagens udgave af en lækker Bounty. Den lækre konsistens af kokosmel er så god og giver disse muffins en god og anderledes struktur.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på muffins

Kokosmuffins

Muffins med kokos

Så hvis du har tendens til at bage de samme slags muffins igen og igen, så synes vi altså, at du skal prøve disse lidt anderledes muffins. Hvis du er Bounty-elsker, så er der heller ingen tvivl om, at de vil være lige noget for dig. Kombinationen af kokos og mørk chokolade er nemlig bare så lækker!

Hvis du ikke er til mørk chokolade, så kan du også sagtens erstatte det med lys eller hvid chokolade. Nødderne kan du udelade eller erstatte med hasselnødder eller valnødder, hvis du er mere til det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Du skriver de tørre indgridienser skal sigtes i – det er nok svært med chokolade og mandler. Derudover skriver du det skal blandes skiftevis med mælken Jeg kan ikke finde mælk på din opskrift
  Vh Jette

Skriv en kommentar