Kyllingefrikadeller med feta

Opskrift på kyllingefrikadeller med feta og purløg
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Opskrift på nemme og lækre kyllingefrikadeller med feta og purløg. En smagfuld og lækker frikadelle, som er skøn til aftensmad, middagsmad eller madpakken.

Ingrediensliste

 • 400 g. hakket kylling
 • 1 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 0,5 dl. mælk
 • 100 g. fetaost
 • 4 spsk. hvedemel
 • 1 stk. æg
 • salt/peber
 • 4 spsk. purløg

Fremgangsmåde

 1. Hak løg, hvidløg og purløg fint.
 2. Smuldr feta.
 3. Rør alle ingredienserne sammen til en fast fars. Hvis den virker lidt for våd, så tilsætter du lidt eksta mel. Hvis den virker lidt for tør, så tilsætter du lidt mælk.
 4. Varm olie, smør eller andet fedtstof op på en pande. Lav frikadeller ved hjælp af din ene hånd og en spiseske dyppet i vand. Sæt frikadellerne i panden med fedtstof (du kan evt. forme alle frikadellerne inden du varmer panden op).
 5. Steges ca. 5-6 minutter på hver side.
 6. Server med det samme.

TIP: De kan sagtens fryses. Frys ned, når de er kølet af og tag op efter behov. Efter nedfrysning, så kan de lunes kort i ovnen ved 200 grader varmluft.

Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingefrikadeller med feta og purløg

Nem og lækker opskrift på hjemmelavede kyllingefrikadeller med feta og purløg. En lækker frikadelle med små stykker feta og frisk purløg. Server til aftensmad eller frokost evt. sammen med en god salat, kartoffelsalat eller flødekartofler.

Frikadeller lavet på hakket kyllingekød smager dejligt og det giver en virkelig mild frikadelle. Vi elsker den klassiske udgave, men denne med feta kan virkelig også noget.

De bedste kyllingefrikadeller med feta

Har du prøvet feta i frikadeller? Man gør det normalvis i græske frikadeller. Det giver noget saft og smag til frikadellerne. Så hvis du også er stor fan af fetaost, så er disse frikadeller lige noget for dig. Du kan også sagtens erstatte purløg med frisk persille, hvis det er. Generelt giver friske krydderurter bare en rigtig god smag til frikadellerne. Det gør, at de får sådan en god frisk smag.

LÆS OGSÅ: Kartoffelsalat

Opskrift på kyllingefrikadeller med feta og purløg

Nemme kyllingefrikadeller

De er super nemme at lave. Farsen røres blot sammen og steges i olie eller smør på panden. Man kan også sagtens lave en stor portion og fryse nogle af dem ned. Vi laver ofte dobbeltportion for at fryse halvdelen ned. Så er de nemme at tage op til en god frokost, til nem aftensmad eller andet. De er også gode skåret over på en rugbrød.

Tilbehør til kyllingefrikadeller

De vil smage sindsygt godt til eksempelvis kartoffelsalat eller måske en græsk salat med tomater og feta. Ovnbagte kartofler eller flødekartofler ville også være skønt som tilbehør. Om sommeren vil en skøn sommersalat med melon, jordbær og andet også være det perfekte tilbehør. Mulighederne er uendelige.

Følg også med på de sociale medier

Følg også gerne med på vores Facebookside, hvor vi hver dag poster nye opskrifter, som er perfekt til sommeren, som lige står for døren.

Kommentarer

 1. Hej…har lavet de FANTASTISKE kyllingefrikadeller med feta Idag….Hvad skal jeg sige ? Jeg SAVLER stadigvæk ?Tusind tak for opskriften
  Kærlig hilsen fra Madglad- Paprika

  1. Hej Paprika,
   Hvor er det bare dejligt at høre, at frikadellerne var gode! Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙂
   Rigtig god dag til dig!
   Kh

 2. Hold nu helt op, hvor er de møg hamrende lækre ??
  Første gang at jeg har fået lavet sååå vanvittig gode kyllingefrikadeller.

Skriv en kommentar