Kyllingefrikadeller med squash

Opskrift på kyllingefrikadeller med squash
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på sunde kyllingefrikadeller med squash og havregryn. Nemme frikadeller lavet af kylling, som er gode til aftensmad.

Ingrediensliste

 • 400 g. hakket kylling
 • 1 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 2 tsk. paprika
 • 0,5 stk. squash
 • 1 stk. æg
 • 3 spsk. havregryn
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Snit løg og hvidløg fint.
 2. Riv squash og pres så meget vand ud du kan af det.
 3. Rør løg, hvidløg og squash sammen med hakket kyllingefars, paprika, æg og havregryn. Tilsæt salt og peber også.
 4. Hvis farsen virker for våd, så tilsæt lidt ekstra havregryn.
 5. Varm en pande op med olie eller smør.
 6. Form ca. 12 frikadeller ud af farsen. Et godt tip er at bruge en ske, som dyppes i vand imellem hver frikadelle. Form frikadellen mellem skeen og din håndflade.
 7. Steg dem på panden ved medium varme i ca. 4-6 minutter på hver side (eller mere, alt efter hvor varm og effektiv din pande er). Steg dem til de er gyldne.
 8. Tag dem af panden og læg dem evt. på en tallerken med køkkenrulle på, så det kan suge noget af fedtstoffet.
 9. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingefrikadeller med squash

Lækre, nemme og sunde kyllingefrikadeller med squash og havregryn. De her frikadeller er så gode og så er de samtidig super nemme at lave! Vi har udnyttet at squash er i sæson, så derfor har vi tilsat revet squash til dem. Det gør dem super saftige og er samtidig en god måde at tilsætte lidt skjulte grøntsager til frikadellerne.

Vi spiser gerne sådan en portion her til aftensmad med en god pastasalat eller nogle bagte kartofler. Vi kan blandt andet anbefale den her pastasalat med grøn pesto og granatæblekerner. Den ville bare være super lækker til frikadellerne.

LÆS OGSÅ: Tortellini med svampe

Opskrift på kyllingefrikadeller med squash

Frikadeller med squash

Udover at være lavet med squash, så er de her frikadeller også lavet af kylling. Man kan nemlig købe sådan noget hakket kyllingefars, som vi gerne bruger til at lave frikadeller af. Smagsmæssigt, så er der ikke den store forskel i forhold til svinekød. Kyllingekødet er dog lidt mere fedtfattigt i forhold til svinekødet.

Så hvis du gerne vil lave frikadeller ud af noget andet end svinekød, så kan vi i hvert fald varmt anbefale sådan en omgang kyllingefrikadeller. Og især dem her med squash og havregryn. De er bare super lækre!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar