Laks i airfryer

Laks i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på laks i airfryer med citron, salt og peber. Et stykke bagt laks smager fantastisk til aftensmad med en salat til.

Ingrediensliste

  • 300 g. lakseside
  • salt/peber
  • 0,5 stk. økologisk citron
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 0,10 bundt frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Læg laksesiden på et stykke bagepapir i airfryeren.
  2. Drys med salt, peber og hæld olie over.
  3. Skær citron i halve skiver og læg det på laksesiden.
  4. Bages i airfryeren ved 200 grader i 10-15 minutter (indtil kødet nemt kan skilles ad med en gaffel). Tiden afhænger af tykkelsen på laksen, så vær opmærksom på det.
Bedøm denne ret

Opskrift på laks i airfryer

Det er så nemt at lave den absolut lækreste laks i airfryer! Det er lynhurtigt i forhold til i ovn. Og også genialt, hvis du ikke vil stege det på pande. Så undgår man nemlig, at det sprøjter og sprutter. Derfor laver vi oftest laks i vores airfryer. Du får den møreste og lækreste laks, som bliver tilberedt til perfektion i airfryeren. Sådan et stykke laks er så lækkert til aftensmad og kræver ikke særlig meget for at blive godt. Vi tilbereder det med olie, salt/peber og lidt frisk citron. Simpelt, men mega godt!

Sammen med laksen elsker vi en grøn salat. Vi har masser af forskellige bud på grønne salater. Vi varierer altid vores salater og spiser meget efter årstiden, da man på den måde får de mest smagfulde råvarer og dermed de bedste salater. Sådan en grøn salat og et stykke laks er bare sund og nem aftensmad, når den også gerne må stå på fisk.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Laks i airfryer

Lakseside i airfryer

Alt efter hvor stor din airfryer er og hvor stor laksen er, så kan man sagtens tilberede sådan en lakseside eller et større stykke laks i sin airfryer. Ellers kan man altid skære laksen op i mindre stykker, så kan man få plads til mange stykker. Laks tilberedt på den her måde er, udover at være nemt, også en af de bedste måder, hvis du spørger os. Du får simpelthen det fineste stykke bagte laks.

Laks i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar