Madpandekager

Madpandekager
Opskrift til stk. Opskrift til 8 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på hjemmelavede madpandekager. Fyld dine madpandekager med oksekød, kylling, grøntsager eller hvad du ellers vil.

Ingrediensliste

 • 3 stk. æg
 • 3 dl. mælk
 • 0,5 tsk. salt
 • 80 g. hvedemel
 • 50 g. grahamsmel
 • 50 g. smør

Fremgangsmåde

 1. Pisk alle ingredienserne undtagen smør sammen med en elpisker.
 2. Varm en pande op ved mellem varme.
 3. Smelt lidt smør på panden. Fordel ca. 0,5 dl. pandekagedej på panden. Drej panden godt rundt, så dejen bliver fordelt over det hele. Lad pandekagen stege ca. 1-2 minutter.
 4. Vend den, når pandekagen er gylden.
 5. Sådan fortsætter du med resten af dejen.
 6. Opbevar de færdige pandekager på en tallerken dækket til med staniol, så holder de sig lune.
  De kan evt. også lige lunes kort i ovnen inden servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på madpandekager

Her får du opskriften på verdens bedste madpandekager. De kan bruges som tilbehør til aftensmaden og kan fyldes med lige præcis det fyld, som du har lyst til. Vi laver dem ofte med ente oksekød eller kylling samt en masse stegte grøntsager. De er super lækre til aftensmad, men egner sig også specielt godt til en frokostbuffet eller buffet generelt.

Man kan nemlig fylde dem med kødfyldet og så lægge dem op i et fad. Drys med ost over og vent så med at lune dem til lige inden servering. Det er super smart, da du kan gøre det hele klar på forhånd og så skal de blot lige ind i ovnen og varmes.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede pitabrød

Madpandekager

Verdens bedste madpandekager

Her får du uden tvivl den bedste opskrift på pandekager, som kan bruges til fyld. En tynd og lækker pandekage, som ikke er sød og som bare virker hver gang. Brug desuden også en god pande med en god slip-let belægning, så du får de flotteste pandekager hver gang.

Pandekager med fyld

De er som sagt gode med fyld i. Pandekager med fyld går man bare aldrig galt i byen med og så er det samtidig også børnevenlig mad. Du kan vælge om du vil lave en kødblanding, som pandekagerne bliver fyldt med eller om du hellere vil skære en masse forskellige grøntsager og så blot tilberede lidt forskelligt kød. Så kan man selv samle og putte det fyld i, som man bedst kan lide. Det er også en hyggelig måde at spise aftensmad på.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar