Mandelkrokant - til kage eller dessert
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
25 minutterBeskrivelse
Nem og hurtig opskrift på hjemmelavet mandelkrokant. Mandelkrokant smager fantastisk ovenpå is eller som krymmel ovenpå kager. Det er lavet på kun 2 ingredienser og tager under 30 minutter at lave.
Ingrediensliste
- 120 g. sukker
- 70 g. mandler
Fremgangsmåde
1. På en pande eller i en gryde varmes sukker op ved lav varme. Du må ikke røre i sukkeret, imens det smelter.
2. Tilsæt mandlerne og rist dem 2-3 minutter.
3. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og lad dem afkøle helt.
4. Hak groft med en skarp kniv.
5. Opbevares i en lille dåse eller tætlukket beholder.
Mandelkrokant – til kage eller dessert
Lav din egen mandelkrokant, som smager fantastisk ovenpå is eller i kager. Det er super nemt at lave, da det er en nem opskrift, som kun kræver 2 ingredienser. Det består nemlig kun af mandler og sukker, som ristes på en pande.
Du kan også tilføje det i hjemmelavede påskeæg, i hjemmelavet is eller i en lækker lagkage. Hvis du vil eksperimentere lidt, så kan du også lave krokanten med cashewnødder eller hasselnødder, så det bliver cashewkrokant og hasselnøddekrokant.
LÆS OGSÅ: Luksus citronmåne
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.