Nicecream med blåbær

nicecream med blåbær
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og god opskrift på nicecream med blåbær. En sund og lækker blåbæris, som er lavet på kun 2 ingredienser. En sund og nem dessert.

Ingrediensliste

  • 2 stk. frossen banan
  • 150 g. frosne økologiske blåbær
  • 0,75 dl. vand

Fremgangsmåde

  1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
  2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
  3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
  4. Server det som det er eller pynt med lidt frisk frugt eller granola på toppen.

OBS: Fødevarestyrelsen anbefaler, at man giver sine bær et opkog inden brug. Du kan koge dem op og så efterfølgende fryse dem ned i isterningebakker.

Bedøm denne ret

Opskrift på nicecream med blåbær

Her får du en super nem og lækker opskrift på nicecream med blåbær. Nicecream er én af vores yndlings ting at spise her om sommeren. Det er en sundere version af is, så den passer perfekt til de varmere temperaturer.

Denne variant er lavet med blåbær og som altid har vi lavet den på en base af banan. Det giver en god base, som gør den super cremet. På toppen kan du toppe med friske bær, lidt knas eller hakket chokolade. Det er en virkelig god og sund dessert uden sukker.

LÆS OGSÅ: Nicecream med jordbær 

nicecream med blåbær

Sund is med blåbær

Det er én af de nemmeste måder at lave sund is med blåbær på og så bliver det ikke mere naturligt. Det består nemlig blot af blåbær, banan og vand. Så samtidig er det en super måde at få lidt ekstra frugt ind i hverdagen, hvis du har svært ved at få spist nok.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar