Pastaret med broccoli, bacon og kylling

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Lækker og nem opskrift på pastaret med broccoli, bacon og kylling i en cremet sauce. En smagfuld pasta med broccoli og kylling.

Ingrediensliste

 • 200 g. pasta
 • 100 g. broccoli
 • 2 fed hvidløg
 • 100 g. bacon i tern
 • 280 g. kyllingebryst
 • 1,5 dl. piskefløde
 • 1 dl. vand
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Hak hvidløg fint. Skær kylling i strimler. Skær broccoli i små buketter.
 2. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
 3. Varm en pande op uden fedtstof. Tilsæt bacon til panden og lad det stege til det er gyldent og sprødt.
 4. Tilsæt hvidløg til panden. Vend det godt rundt.
 5. Tag herefter hvidløg og bacon fra.
 6. Sæt panden, som du stegte bacon på, tilbage på blusset.
 7. Tilsæt kylling til panden og evt. lidt ekstra fedtstof. Krydr med salt/peber. Lad det stege til kyllingen har fået farve over det hele. Kom så bacon og hvidløg tilbage på panden.
 8. Tilsæt nu smuldret bouillonterning (den skal ikke opløses i vand inden), vand og piskefløde.
 9. 1 minut inden pastaen er færdig tilsættes de små broccolibuketter i vandet og de koges med pastaen i 1 minut. Hæld derefter vandet fra (gem noget af pastavandet i en skål).
 10. Lad det koge op kort, skru herefter ned og lad det derefter simre.
 11. Tilsæt pasta og broccoli og vend det godt rundt i flødesaucen. Tilsæt lidt af pastavandet, som du tog fra og lad hele retten samle sig.
 12. Smag til med salt/peber og anret på tallerkener eller i skåle.
 13. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pastaret med broccoli, bacon og kylling

En lækker og nem pastaret med broccoli, bacon og kylling i en cremet sauce. En virkelig god hverdagsret, som kan bikses sammen på 30 minutter. At tilføje broccoli er desuden en nem måde at tilføje lidt grønt til sine pastaretter. Det smager skønt og passer godt sammen med bacon og kylling. En rigtig børnevenlig ret, som måske kan få de mindste til at spise lidt mere grønt.

Vi har her brugt broccoli, men du kan i principppet tilføje præcis de grøntsager, som du har lyst til. Det kunne også være lækkert med peberfrugt, bønner, spinat eller hvad du ellers lige har.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme pastaretter her

pasta med broccoli

Pasta med broccoli og kylling

Kombinationen af pasta med broccoli, kylling og bacon er så god. Generelt er det jo bare altid lækkert med bacon i pastaretter og så smager det bare godt sammen med broccoli. Skal det være ekstra lækkert, så kan du også tilføje lidt parmesan i selve saucen og ovenpå.

Vi får også ofte mange spørgsmål til hvilken pasta vi bruger. Det er meget forskelligt og afhænger også lidt af pastaretten. Den her type pasta er god, fordi saucen kan lægge sig indeni pastaen. Men det havde også været godt med en omgang spaghetti til. Brug præcis den pasta, som du bedst kan lide. Skal det være en grovere variant, så brug fuldkornspasta.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar