Pita med spicy nuggets og haydari

Pita med spicy nuggets og haydari
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Nemme og lækre pita med fyld af spicy nuggets, hjemmelavede haydari og masser af grøntsager. Nem og mættende aftensmad.

Ingrediensliste

  • Haydari

  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 250 g. fetaost
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. chiliflager
  • 0,5 bundt frisk persille
  • Spicy nuggets

  • 500 g. kyllingebryst
  • 1 tsk. chiliflager
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 40 g. pankorasp
  • Tilbehør

  • 4 stk. pitabrød
  • 50 g. frisk spinat
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 stk. rødløg
  • 0,5 stk. rød peberfrugt

Fremgangsmåde

  1. Start med at lave haydari dressingen.
  2. Skær peberfrugt i kvarte stykker. Vend dem i lidt olie og læg dem på en bageplade med skindsiden opad.
  3. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 20-25 minutter.
  4. Tag dem ud og lag dem afkøle.
  5. Blend nu alle ingredienserne i en foodprocessor eller minihakker til den har den ønskede konsistens.
  6. Smag til med salt/peber.
  7. Nu til de spicy nuggets.
  8. Blend kyllingebryst med chiliflager, salt, æg og hvedemel i en foodprocessor. Form små nuggets og vend dem i pankorasp.
  9. Opvarm en pande med rigeligt olie. Steg dine nuggets ved middelhøj varme til de er gyldne og sprøde.
  10. Skær grønt i skiver og skyl spinat.
  11. Varm pitabrød efter pakkens anvisning.
  12. Fyld pita med haydari, grønt og sprøde spicy nuggets.
Bedøm denne ret

Opskrift på pita med spicy nuggets og haydari

Her får du opskriften på de lækreste pita med spicy nuggets, hjemmelavet haydari og grønt. Vi elsker pitabrød med fyld! Det er så lækkert og især når man går all in på noget godt fyld. Her har vi lavet hjemmelavede nuggets med et spicy twist og haydari. Haydari er sådan en tyrkisk dip eller dressing, som bliver lavet på bagte peberfrugter, fetaost, persille og hvidløg. Sådan en dressing, hvor der virkelig er smæk på smagen. Og det smager bare så godt!

Vi har blot brugt nogle færdigkøbte pitabrød, men du kan også sagtens bage dem selv, hvis du har tiden. Og hvis du ikke er til spicy nuggets og blot vil have almindelige, så udelader du blot chili. Vi kan bare godt lide, at de er lidt spicy i det.

LÆS OGSÅ: Klik her for alle aftensmadsopskrifter

Pita med spicy nuggets og haydari

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar