Remonce med marcipan

Remonce med marcipan
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem remonce med marcipan. Marcipanremonce eller borgmestermasse kan bruges i kringler, fastelavnsboller, horn og meget mere.

Ingrediensliste

  • 100 g. marcipan
  • 120 g. sukker
  • 100 g. smør

Fremgangsmåde

  1. Riv marcipan på et groft rivejern eller smuldr det med fingrene. Rør det sammen med blødt smør og sukker sammen i en skål.
  2. Brug marcipanremoncen i kringle, fastelavnsboller, kærnemælkshorn og meget mere.
Bedøm denne ret

Opskrift på remonce med marcipan

Her får du en nem opskrift på hjemmelavet remonce med marcipan. Det er også hvad der kaldes for borgmestermasse og det bruges ofte som fyld i kringler, fastelavnsboller, kærnemælkshorn og bagværk generelt. Det er så lækkert og kan virkelig gøre selve det kedeligste bagværk super lækkert! Har du en rest marcipan fra julen, som trænger til at blive brugt, så vil vi til hver en tid anbefale dig at lave sådan en portion her og bruge det i noget bagværk.

Det er samtidig super nemt at lave, da det kun består af smør, sukker og marcipan. Man kan også tilsætte lidt friskrevet citronskal eller appelsinskal, hvis man gerne vil have noget syrlighed ind i remoncen. Ellers er det også lækkert med finthakket chokolade eller nougat i også.

LÆS OGSÅ: Opskrifter på hjemmebagte kærnemælkshorn, æblehorn og mange flere!

Remonce med marcipan

Marcipanremonce opskrift

Selvom marcipanremonce er simpelt at lave, så kræver det i mange tilfælde alligevel lige en opskrift på hvor meget mængderne nu er på. Så derfor har vi lavet den her opskrift, så du altid hurtigt kan slå en god marcipanremonce op og så dit bagværk kan blive endnu mere smagfuldt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Jeg har lige lavet denne remonce i fastelavnsboller. Jeg synes, at sukkeret knaser noget i tænderne, når man spiser det. Jeg har brugt de præcis samme mængder som i opskriften. Er det meningen, at det skal knase sådan, eller har jeg gjort noget forkert?

Skriv en kommentar