Semitørrede cherrytomater

Semitørrede tomater

Semitørrede cherrytomater

Opskrift til kg. Opskrift til 1 kg.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer og 20 minutter

Samlet tid

2 timer og 30 minutter.

Beskrivelse

Nem opskrift pü semitørrede cherrytomater. De er meget saftigere end soltørrede tomater, da de kun tørres i lidt over 2 timer.

Ingrediensliste

  • 1 kg. cherrytomater
  • 4 spsk. rapsolie
  • salt
  • timian
  • sukker
  • 0,5 liter rapsolie

FremgangsmĂĽde

  1. TÌnd ovnen pü 100 grader varmluft.
  2. Halver cherrytomater vend dem i olie, timian, sukker og salt i en pose. Fordel dem ud pĂĽ 2 bageplader beklĂŚdt med bagepapir.
  3. Bag dem i ovnen i 2 timer og 20 minutter.
  4. Tag dem ud og lad dem afkøle.
  5. HĂŚld dem herefter pĂĽ glas eller over i en lufttĂŚt beholder. OverhĂŚld dem med olie, sĂĽ det dĂŚkker tomaterne. SĂĽ kan de sagtens holde sig i 3-4 uger.

Bedøm denne ret

Semitørrede cherrytomater i olie opskrift

Opskrift pĂĽ lĂŚkre, semitørrede cherrytomater i olie. De er skønne som tilbehør, i pastasalater eller i en god pastaret. Det er en god mĂĽde at fĂĽ brugt eventuelle rester af cherrytomater eller hvis du finder dem pĂĽ tilbud. Man kan ofte vĂŚre heldig at finde nedsatte cherrytomater i “Stop madspild” kasserne rundt omkring i de forskellige supermarkeder. Dem køber vi ofte og tryller dem op til disse skønne semitørrede tomater. Det er billigt og en nem mĂĽde at pifte enhver ret op pĂĽ.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede brødcroutoner

Semitørrede tomater inden bagning

Semitørrede tomater

Tjek ogsĂĽ vores Instagram med masser af madinspiration, opskrifter, tips og tricks og meget mere! Du finder den lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag