Tilmeld nyhedsbrev

Semitørrede cherrytomater

Semitørrede tomater

Semitørrede cherrytomater

Opskrift til 1 kg.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer og 20 minutter

Samlet tid

2 timer og 30 minutter.

Beskrivelse

Nem opskrift på semitørrede cherrytomater. De er meget saftigere end soltørrede tomater, da de kun tørres i lidt over 2 timer.

Ingrediensliste

  • 1 kg. cherrytomater
  • 4 spsk. rapsolie
  • salt
  • timian
  • sukker
  • 0,5 liter rapsolie

FremgangsmĂĄde

  1. Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
  2. Halver cherrytomater vend dem i olie, timian, sukker og salt i en pose. Fordel dem ud på 2 bageplader beklædt med bagepapir.
  3. Bag dem i ovnen i 2 timer og 20 minutter.
  4. Tag dem ud og lad dem afkøle.
  5. Hæld dem herefter på glas eller over i en lufttæt beholder. Overhæld dem med olie, så det dækker tomaterne. Så kan de sagtens holde sig i 3-4 uger.

Bedøm denne ret

Semitørrede cherrytomater i olie opskrift

Opskrift pĂĄ lækre, semitørrede cherrytomater i olie. De er skønne som tilbehør, i pastasalater eller i en god pastaret. Det er en god mĂĄde at fĂĄ brugt eventuelle rester af cherrytomater eller hvis du finder dem pĂĄ tilbud. Man kan ofte være heldig at finde nedsatte cherrytomater i “Stop madspild” kasserne rundt omkring i de forskellige supermarkeder. Dem køber vi ofte og tryller dem op til disse skønne semitørrede tomater. Det er billigt og en nem mĂĄde at pifte enhver ret op pĂĄ.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavede brødcroutoner

Semitørrede tomater inden bagning

Semitørrede tomater

Tjek ogsĂĄ vores Instagram med masser af madinspiration, opskrifter, tips og tricks og meget mere! Du finder den lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven