Stegt flæsk i airfryer

Stegt flæsk i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

45 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på stegt flæsk i airfryer med kartofler og persillesovs. Lav nemt en omgang stegt flæsk i din airfryer.

Ingrediensliste

 • Stegt flæsk

 • 400 g. flæsk i skiver
 • salt
 • Persillesovs

 • 2 spsk. smør
 • 2 spsk. hvedemel
 • 4 dl. mælk
 • 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning
 • 2 tsk. citronsaft
 • 1 bundt frisk persille
 • salt/peber
 • Tilbehør

 • 500 g. kartoffel
 • 50 g. syltede rødbeder

Fremgangsmåde

 1. Læg flæsk i et lag i airfryeren og drys med groft salt og bag dem i 35-40 minutter ved 180 grader. Vend dem halvvejs.
 2. Kog kartofler indtil de er møre.
 3. Hak persille fint og sæt til side.
 4. Smelt smør i en gryde.
 5. Når smørret er smeltet, så tilsættes hvedemel og der piskes godt med et piskeris til det samler sig.
 6. Tilsæt så mælk lidt ad gangen, imens der fortsat piskes. Bring det i kog og pisk godt.
 7. Juster selv tykkelsen på saucen. Tilsæt evt. mere mælk, hvis du gerne vil have en tyndere sovs.
 8. Smuldr bouillonterning i (den skal ikke opløses i vand inden). Pisk godt.
 9. Tilsæt finthakket persille og smag til med citronsaft, salt og peber.
 10. Varm sovsen godt igennem og server den varm sammen med de kogte kartofler, stegt flæsk og syltede rødbeder.
Bedøm denne ret

Opskrift på stegt flæsk i airfryer

En omgang stegt flæsk i airfryer med kartofler og persillesovs er blot endnu en ting, som du kan tilføje til listen over mad i airfyer. Hvis du ikke har opdaget det endnu, så er vi vild med vores airfryer! Det her er en opskrift fra vores kogebog Airfryerfavoritter, som indeholder 100 opskrifter til din airfryer. I stedet for at tilberede stegt flæsk i ovn, som vi ellers normalvis gør, så har vi her lavet det i vores airfryer. Det er nemlig genialt at lave i airfryer, hvis man blot er 1 eller 2 personer. Så passer det lige med, at mængden af flæsk kan ligge i airfryerkurven.

Den stegte eller bagte flæsk bliver sprød og lækker. Vi serverer med en omgang kogte kartofler og persillesovs til. Det er altså bare nem hverdagsmad eller weekendmad. Især fordi flæsken jo passer sig selv, så man skal blot koge kartofler og lave sovsen. Mange tror, at stegt flæsk er svært eller et større projekt at lave. Men det er det slet ikke.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Stegt flæsk i airfryer

Flæsk i airfryer

Her har vi bare lavet en klassisk omgang stegt flæsk i airfryer. Du kan også lave paneret flæsk i din airfryer. Panér, som du normalvis vil gøre. Spray eller pensl herefter flæsken med lidt olie og bag det i ca. 20-30 minutter. Vend undervejs. Som sagt, så er det altså genialt med flæsk i airfryer. Det er i hvert fald blevet en af de retter, som vi laver i airfryer i stedet for i ovn. Er man mere end 2, så begynder det dog at knibe lidt med pladsen i kurven. Her har vi set, at man også kan få sådan nogle stativer, som man sætter flæsken på. På den måde kan man have mere i kurven.

Stegt flæsk i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar