Karry pastasalat med kylling Karry pastasalat med kylling Opskrift til 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på karry-pastasalat med kylling og grøntsager vendt i en hjemmelavet karrydressing. Pastasalaten er serveret med stegt kyllingebryst på toppen. En smagfuld måltidssalat, som kan spises til aftensmad, til frokost eller som madpakke. Ingrediensliste Kylling 280 g. kyllingebryst fra De Danske Familiegårde 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 10 g. smør salt/peber Pastasalat 40 g. majs på dåse 0,25 bundt forårsløg 0,5 stk. rød peberfrugt 0,5 stk. rødløg 150 g. pasta 150 g. creme fraiche 2 spsk. mayonnaise 2 spsk. mælk 1 tsk. sød sennep 0,5 tsk. flormelis 1,5 tsk. karry salt/peber 0,25 bundt frisk persille KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Kog pasta efter pakkens anvisning. Bland creme fraiche, mayonnaise, mælk, sød sennep, flormelis, karry, salt og peber i en skål. Hak rød peberfrugt, forårsløg og rødløg fint. Dræn majs. Dræn pastaen og lad det køle af. Opvarm en pande til middelhøj varme. Tilsæt olie og smør. Læg kyllingebrysterne på og lad det stege, så det får en sprød stegeskorpe. Skru derefter ned og lad det blive gennemstegt. Drys med salt og peber. Vend pastaen sammen med dressingen og grøntsagerne. Server med kyllingen og drys med frisk persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Opskrift på karry pastasalat med kylling I samarbejde med De Danske Familiegårde får du her opskriften på karry-pastasalat med kylling. En cremet pastasalat med karry, kylling og grøntsager. Lige nu kører vi en ret sjov udfordring, hvor vi skal få en hel kylling til at række til tre dages aftensmad. Den hele kylling parteres og de forskellige udskæringer bruges over tre dage. På den måde går der intet til spilde og du får brugt en hel kylling på den mest effektive måde. På førstedagen laves den her karrypastasalat med kyllingebryst. På andendagen bruges lårene til en omgang bagt ris med kylling og på tredjedagen koges der den lækreste suppe på selve skroget. Så vi kan kun anbefale dig at tjekke de andre opskrifter ud og selvfølgelig sætte alle tre retter på madplanen. Vi har selvfølgelig brugt en hel gårdkylling fra De Danske Familiegårde, som vi igen i år samarbejder med. Gårdkyllingerne er danske, langsomtvoksende kyllinger, som lever et roligt og behageligt liv i stald med fri adgang til foder og vand. Så for os er det det rigtige valg at vælge en gårdkylling. Især når man får så meget nytte ud af en enkelt kylling. LÆS OGSÅ: Marineret kyllingekød med kartoffelsalat Pastasalat med karry og kylling Den her pastasalat med karry og kylling er simpelthen så lækker. Den er vendt i en hjemmelavet karrydressing og så er der også majs, forårsløg og peberfrugt i. Pastasalaten er toppet med stegt kyllingebryst, hvor vi har ladet skindet blive på. Der sidder nemlig så meget smag i selve skindet og det bliver så lækkert, når det steges sprødt. Kyllingen skæres i skiver og placeres ovenpå pastasalaten. Det er en karrypastasalat, som er god til både frokost og aftensmad. Vi får det ofte til aftensmad og så ryger resterne i madpakken dagen efter. Det er også en børnevenlig ret, som vores drenge på 1 og 2 år i hvert fald også elsker. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.