Sprøde koteletter med asiatisk sauce Sprøde koteletter med asiatisk sauce Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på sprøde koteletter med asiatisk sauce, kålsalat og ris. En nem hverdagsret med svinekoteletter. Ingrediensliste Sprøde koteletter 4 stk. svinekoteletter 3 spsk. hvedemel 1 stk. æg 40 g. pankorasp salt 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie Asiatisk sauce 1 dl. ketchup 2 spsk. engelsk sauce 2 spsk. sojasauce 0,5 tsk. sukker Kålsalat 1 stk. spidskål 4 spsk. sesamfrø 4 spsk. mayonnaise 4 tsk. sojasauce 0,5 tsk. sukker 1 tsk. hvidvinseddike Andet 320 g. ris 2 spsk. sesamfrø 0,25 bundt forårsløg Fremgangsmåde Kålsalat og asiatisk sauce Start med at lave den asiatiske sauce. Alle ingredienserne røres sammen i en skål og sættes til side. Nu til kålsalaten. Snit spidskål fint med en kniv eller på et mandolinjern. Varm en pande op uden fedtstof. Rist sesamfrøene på panden til de er gyldne og dufter nøddeagtige. Tag dem herefter fra. Rør de resterende ingredienser sammen til dressingen. Kom sesamfrøene i. Vend herefter snittet spidskål med dressingen. Masser dressingen godt ind. Anret salaten i en skål og sæt til side. Sprøde koteletter Bank koteletterne flade med en kødhammer. Kom æg i en skål og pisk det sammen. Kom hvedemel i en anden skål og pankorasp samt salt/peber i en tredje skål. Vend først koteletterne i hvedemel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp-blandingen. Varm en pande op med olie. Når olien er varm, så tilsættes koteletterne på panden. Lad dem stege i ca. 2-4 minutter på hver side til de er gyldne og sprøde. Læg dem herefter fra på en tallerken med et stykke køkkenrulle på (så kan det suge overskydende olie). Andet Kog ris efter pakkens anvisning. Server dine kogte ris med sprøde koteletter skåret i skiver, asiatisk sauce og kålsalaten. Pynt med sorte sesamfrø (kan udelades) og fintsnittet forårsløg. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sprøde koteletter med asiatisk sauce En ny hverdagsfavorit, nemlig sprøde koteletter med asiatisk sauce og kålsalat. Ofte behøves det slet ikke at være kompliceret for at være godt og den her er uden tvivl blevet en ny favorit. En sprød paneret kotelet med kogte ris, en asiatisk-inspireret sauce og en slags asiatisk coleslaw. Er du træt af de almindelige stegte svinekoteletter? Så kan vi virkelig anbefale at panere dem. Men alt der er paneret bliver jo også bare lækkert. Den her opskrift udspringer af vores opskrift på panerede mørbradbøffer. Vi havde lyst til det en dag, men havde allerede købt svinekoteletter. Så i stedet for mørbrad, så lavede vi det blot med koteletter. Og det blev retten ikke dårligere af! LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med svinekoteletter her Koteletter paneret i pankorasp De her koteletter er paneret i pankorasp og det giver den sprødeste og lækreste kotelet. Vi elsker pankorasp og panerer stort set altid i det, da det giver sådan en god panering ift. almindelig rasp. Flagerne i pankorasp er nemlig lidt større, hvilket er så godt. Selve saucen er lavet på ketchup, engelsk sauce og sojasauce. Det er også sådan en sauce, som man bare kan have stående i køleskabet. Den er også god ovenpå en asiatisk-inspireret salat. Og lige i den her ret, der er den altså prikken over i’et på den sprøde kotelet. Det er det element, som binder hele retten sammen. Så den må du endelig ikke undlade. Det er nem aftensmad med koteletter. Måske du trænger til at prøve noget nyt med koteletter? Vi har i hvert fald haft en tendens til altid at lave det samme med svinekoteletter. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Altså dressingen til kålsalaten lignede virkelig noget jeg ikke ville spise. Mayo rørt op med soya ser bare ikke lækkert ud og lignede slet ikke det lækre billed. Men resten var virkelig lækkert Svar
Hej Iben, Hvilken soja bruger du? Vi synes ikke rigtig det tager farve, da det jo ikke er vildt meget soja der bruges. 🙂 Kh Svar