Hindbærsorbet Hindbærsorbet Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem, hjemmelavet opskrift på hindbærsorbet. En cremet og lækker sorbet is med hindbær, som er perfekt i sommervarmen. Ingrediensliste 500 g. frosne hindbær 4 dl. vand 90 g. glukosesirup 100 g. sukker Fremgangsmåde Kom hindbær, sukker, glukosesirup og vand op i en gryde og sæt det til at simre ved middel varme. Lad det simre i 5-10 minutter eller til hindbærrene er kogt ud. Hæld det i en skål og brug en stavblender til at blende det godt i gennem. Hæld massen gennem en fin trådsi og brug en dejskraber eller andet til at presse det igennem. Lad det køle helt af. Kom hele blandingen i en ismaskine og kør den til, at den er fast og cremet (vi kørte den i ca. 45-60 minutter). Hæld blandingen over i en beholder og sæt i fryseren et par timer. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hindbærsorbet Her får du vores bedste opskrift på en hjemmelavet hindbærsorbet, som er fuldstændig fantastisk i sommervarmen. Er du også vild med sorbetis? Frisk og letsyrlig is, som er god til at køle en ned på en varm sommerdag. Og så er det faktisk ganske nemt at lave selv. Især hvis man har en ismaskine. Vi må erkende, at sorbet-is altså bliver bedst, når det kører på en ismaskine. Eftersom det jo primært består af vand, så er det svært at laven uden ismaskine uden det krystalliserer. Så har du et ønske om at lave hjemmelavet sorbetis, så er det altså værd at investere i en ismaskine. De kommer også i alle prisklasser, så der er noget til ethvert budget. Men vi må altså sige, at der er intet så lækkert som hjemmelavet sorbetis. Det er så nemt og kræver kun få ingredienser og så ellers bare en portion tålmodighed. Vi er så heldige at have lidt hindbær i haven og vi laver derfor hvert år en omgang sorbet med hindbærsmag. Hindbær har den der gode syrlige, men søde smag. Så er du ikke til is, som bliver alt for sødt, så vil den her være lige noget for dig. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hjemmelavet sorbet her Hindbær sorbet En hindbær sorbet laves på hindbær – enten frosne eller friske, som koges med vand, glukosesirup og sukker. Herefter passeres det igennem en fin trådsi og køles ned. Til sidst køres det på ismaskine og så har du den lækreste hindbær sorbet. En cremet sorbetis med hindbær, som kan spises lige efter den er kørt på ismaskinen eller som kan kommes i en bøtte og sættes i fryseren. Husk blot at tage den ud lidt før den skal spises, så den ikke er helt stivfrossen. Vi har købt sådan nogle isbakker, som man kan fryse isen ned i. Så kan man lave forskellige varianter og servere det som en lille isbar. Det er altså hyggeligt og også noget, der vækker begejstring ved gæster. Der er intet som god is. Hindbær is opskrift Det her er en af vores bedste opskrifter på hindbær is. Når vi skal lave hindbær is, så bliver det oftest en sorbet. Vi har endnu ikke kastet os over en flødeis udgave. Men det må vi have tilgode. Ellers synes vi helt sikkert, at du skal prøve kræfter med den her lækre hindbæris. En cremet og lækker hindbæris. Og den bedste hindbærsorbet, som vi har haft lavet. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.