Bradepandebrownie Bradepandebrownie Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 30 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på den bedste bradepandebrownie. En stor brownie i bradepande og kage til mange, som er let at bage. Server med is og bær. Ingrediensliste 650 g. smør 650 g. mørk chokolade 600 g. sukker 4 spsk. vaniljesukker 0,5 tsk. fint salt 10 stk. æg 415 g. hvedemel Fremgangsmåde Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Hak chokolade groft. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil det hele er en ensartet masse. Lad det køle af. Pisk æg, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen til en luftig masse med en elpisker eller i en røremaskine. Tilsæt den afkølede blanding af smør og chokolade, imens der piskes. Fordel dejen i den dybe bradepande (som følger med til ovnen), hvor der er lagt bagepapir i (vi lægger to stykker bagepapir i). Bag brownien i midten af ovnen i ca. 25-30 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 20 minutter. Den skal gerne virke blød, når du trykker på den, men den må ikke virke helt flydende. Du kan også tjekke den med en tandstik. Stik den i kagen. Hvis den kommer op uden bagt dej, så er kagen klar. Tag den ud af ovnen og lad den køle af. Brownien er bedst, hvis den laves dagen før og sættes på køl natten over. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bradepandebrownie Efter meget efterspørgsel, så får du her opskriften på en bradepandebrownie. En stor brownie, som er bagt i en stor bradepande, som passer til en standard ovn. Skal du lave dessert eller kage til mange, så er den her brownie helt genial. Server den med vaniljeis og bær til, så har du, efter vores mening, den bedste dessert. Den her chokoladebrownie laves med ganske få ingredienser og det er altså den bedste. Den er goey, den er svampet og på ingen måde tør. Den er præcis, som en god brownie skal være. Det smarte ved den er også, at man sagtens kan fryse den ned. Den kan fryses ned hel eller man kan skære den i stykker og så fryse ned. Så kan man altid tage et par stykker op, hvis man får gæster og så bare anrette det med bær og is. Det er en af de nemmeste desserter, som også er god, hvis du skal lave dessert til mange. Vi har haft serveret det både til fødselsdag og barnedåb. Det er vores go-to, når det skal være nemt og lækkert. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på bradepandekager her Brownie i stor bradepande Vi har fået mange forespørgsler om en opskrift på brownie i en stor bradepande. Eller hvad man skal gange vores almindelige brownieopskrift op med for at det passer i en bradepande til en standard ovn. Derfor har vi nu gjort det nemt for jer, så den her opskrift passer perfekt til en bradepande til standardovn. Det er en bradepande, som er omkring 40×30 cm. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.