Her finder du vores bedste opskrifter på kager i alle afskygninger. Du finder kager til både hverdag og fest, skærekager, bradepandekager, muffins og meget mere. Det er de absolut bedste kageopskrifter, hvor alle kan være med.

Nemme kager

Fælles for alle vores kager er, at de er nemme at lave. Vi elsker at bage, men vi elsker også, når det er nemt og ligetil. Derfor finder du her lette opskrifter, hvor vi har prøvet at gå så meget i dybden som muligt med fremgangsmåden for at sikre dig et så godt resultat som muligt. I vores verden skal det nemlig ikke være svært at lave en god og lækker kage.

Lækre kager

Du finder alt fra små kager til talkager, julekager og fødselsdagskager. Ja vi vil faktisk vove at påstå, at der helt sikkert er noget til enhver lejlighed her i vores univers. Der er også mange forskellige muligheder og varianter af mange af de klassiske kager som roulade, bradepandekage, skærekage osv. Måske du også kan finde en ny variant, som du hverken har prøvet eller smagt før. Vi elsker nemlig at eksperimentere med nye udgaver også. Det kunne være et mix af velkendte kager, som vi så laver en ny kage med. Det er sjovt at eksperimentere og vi kan kun opfordre dig til det samme. Det skal nemlig være sjovt at bage!

Ideer til kage til mange?

Hvis du mangler ideer til kage til mange personer, så har vi helt sikkert også noget til sådan en anledning. Når man skal bage til mange personer, så synes vi det er vigtigt, at den er nem at lave og samtidig, at den kan holde sig god i lang tid. Det må gerne være en som måske kan laves dagen før, så man kan være i god tid med den.

De mest populære kager

Hvis vi selv skal udpege de mest populære kager på vores hjemmeside, så er der ingen tvivl om, at de her tre altid er at finde på toplisten. Der er intet at sige til, at det er klassikere. En klassiker går jo bare aldrig af mode og så er der jo intet som en god, klassisk banankage.

Hurtig kage

Er du på udkig efter en hurtig kage, så er der flere forskellige muligheder. Her har vi samlet kager, som er møg hurtige at bikse sammen. Faktisk vil vi vove at påstå, at de kan laves på 30 minutter. Det må altså siges at være hurtig kage!

Hvordan opbevarer jeg bedst kage?

Det her er ét af de spørgsmål, som vi får rigtig ofte. Og det er egentlig svært at lave en generel regel, som gælder alle slags kager.

Er der flødeskum på eller i?
Er det en lagkage med masser af flødeskum, så er det vigtigt, at den kommer på køl. Generelt kager, som har flødeskum, de skal på køl.

Er der frugt på?
Er det en bagt æblekage, så anbefaler vi, at kagen på køl. Når der er bagte frugter i, så opbevarer vi altid kagen på køl. Pak den ned i husholdningsfilm eller en stor plastikpose, som du kan lukke tæt.

Småkager og kiks
Sådan noget som småkager, kiks, knækbrød osv. opbevarer vi altid i en småkagedåse. Det samme gælder bunde til medaljekage, hindbærsnitter osv.

Hvorfor falder min kage sammen?

Der kan være flere ting, som gør, at din kage falder sammen. Det kan blandt andet skyldes:

Hvordan opbevarer man kage?

Kage opbevares bedst ved stuetemperatur. Det kan være i en lufttæt beholder eller pakket i husholdningsfilm eller en plastikpose. Hvis der er frosting, smørcreme, flødeskum eller friske frugter på, så skal du dog opbevare kagen på køl.

Hvorfor hæver min kage ikke?

Sørg for at veje mængden af hævemiddel ordentligt af, hvad enten det er bagepulver eller natron. Når du bruger natron, så er det desuden vigtigt, at der er syre til stede for, at kagen hæver. Det kan være i form af citronsaft, et surmælksprodukt eller noget tredje.