Frosne æbleskiver i ovn

Frosne æbleskiver i ovn
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem fremgangsmåde til de bedste frosne æbleskiver i ovn. Der er både guide til helt frosne og til optøede æbleskiver.

Ingrediensliste

  • Æbleskiver

  • 20 stk. æbleskiver
  • vand
  • Tilbehør

  • flormelis
  • syltetøj

Fremgangsmåde

Frosne æbleskiver

  1. Forvarm ovn til 210 grader varmluft.
  2. Sæt en dyb bradepande i ovnen og kom 0,5 liter vand i.
  3. Find en anden bradepande og beklæd med bagepapir – fordel herefter frosne æbleskiver på bradepanden.
  4. Sæt i ovnen og bag i 14 minutter.
  5. Server med flormelis og syltetøj efter din smag.

Optøede æbleskiver

  1. Forvarm ovn til 210 grader varmluft.
  2. Sæt en dyb bradepande i ovnen og kom 0,5 liter vand i.
  3. Find en anden bradepande og beklæd med bagepapir – fordel herefter optøede æbleskiver på bradepanden.
  4. Sæt i ovnen og bag i 5-6 minutter.
  5. Server med flormelis og syltetøj efter din smag.
Bedøm denne ret

Sådan varmer du frosne æbleskiver i ovn

Her får du en nem guide til hvordan man nemt varmer frosne æbleskiver i ovn. Det virker måske ligetil, men man kan altså nemt ende med tørre og kedelige æbleskiver. Derfor får du her vores metode til de bedste, når man bruger købte, færdiglavede æbleskiver. Vi har en guide til både, hvor de er helt frosne og også hvor de er optøede. Med den her guide, så er du klar til julehyggen og december, som er lige om hjørnet. Det er også begyndt at pible frem med æbleskiver i butikkerne. Måske du allerede har fået den første portion.

Der er intet som en gang æbleskiver med syltetøj og flormelis til. Vi laver dem gerne selv, men vi køber dem ligeså gerne. Selvom det smager skønt med hjemmelavede af slagsen, så er det også et mere tidskrævende projekt. Så der er vi ikke for fine til også blot at købe de færdiglavede. Men de skal altså være sprøde udvendigt og svampede og lækre indvendigt.

Opskrift: Hjemmelavede æbleskiver

Frosne æbleskiver i ovn

Hvorfor skal der vand i ovnen, når man varmer æbleskiver?

Når man kommer vand i bunden, så får du skabt damp. Dampen er med til, at dine æbleskiver ikke bliver tørre, når de varmes. Derfor vil vi anbefale at komme vand i bunden (medmindre du har en dampovn og dermed en indstilling til det). Det giver det bedste resultat.

Frosne æbleskiver i ovn

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Tags anvendt i denne opskrift

ÆbleskiverFrostvarerEfterårVinter

Skriv en kommentar