Tips og tricks

Her får du vores bedste tips, tricks og guides til madlavningen. Her kan du lære de mest basale ting, som man skal bruge i køkkenet. Der er blandt andet guide til hvordan man koger ris, bulgur og quinoa.

Du kan også få svar på spørgsmål som hvor længe et æg skal koge før det er blødkogt, hårdkogt osv. Hvordan du kan vide om et æg er for gammelt og andre generelle ting. Det her var spørgsmål, som vi selv havde, da vi startede med at lave mad.

Og selvom der er mange ting, som ligger meget naturligt for os nu. Så ved vi også, at der er mange, som ikke har det på samme måde. Derfor har vi valgt at samle vores bedste råd til madlavningen. På den måde fungerer vi lidt som en højre hånd, hvis du er nybegynder i køkkenet eller lige er flyttet hjemmefra.

Vi vil løbende udvide kategorien og komme med sparetips til madlavningen. Blandt andet hvordan man handler fornuftigt ind, laver en madplan og hvordan man altid skal kigge på kiloprisen, når man handler. Det er nyttig viden, som i sidste ende vil spare dig tid og penge.