Smørrebrød med leverpostej og bacon Smørrebrød med leverpostej og bacon Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hjemmelavet smørrebrød med leverpostej, bacon, syltede agurker og spirer. En lækker rugbrød med leverpostej, som er perfekt til frokost. Ingrediensliste 4 skiver rugbrød 4 blade krølsalat 80 g. leverpostej 100 g. bacon i skiver 4 stk. cornichoner 1 stk. tomat Fremgangsmåde Placer bacon på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bacon ved 200 grader varmluft i cirka 8-10 min. (indtil det bliver sprødt). Tag det ud af ovnen og lad det afkøle. Smør dine rugbrødsskiver med smør (hvis du vil have smør under leverpostej). Pynt med krølsalat. Fordel leverpostej. Du kan skære det i mindre skiver eller blot smøre det på. Skær tomat i både. Pynt med bacon, cornichoner, tomatbåd og lidt spirer eller grønt. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på smørrebrød med leverpostej og bacon Hjemmelavet smørrebrød med leverpostej, bacon, syltede agurker og spirer. Hvis du elsker leverpostej, så er dette stykke smørrebrød lige noget for dig! Og for det første, så har vi styr på mængden af leverpostej, så det ikke er 2/3 del leverpostej og 1/3 brød. Vi kan umuligt være de eneste, som igennem tiden har skrabet vores del af leverpostej af smørrebrød. Udover leverpostej, så har vi bygget smørrebrødet op på et lækkert stykke rugbrød fra bageren. Det er vigtigt med en god base, når man laver smørrebrød og her går man aldrig galt i byen med rugbrød fra bageren. Oven på leverpostejen har vi toppet med sprød bacon, syltede cornichoner (syltede agurker), tomat og lidt spirer. Det er et simpelt og lækkert stykke smørrebrød. LÆS OGSÅ: Smørrebrød med fiskefilet Rugbrød med leverpostej En rugbrød med leverpostej behøves slet ikke at være kedelig. Et stykke bacon kan gøre underværker, men når man så også kombinerer det med syltede cornichoner, tomat og lidt spirer. Så har du altså en rigtig lækker rugbrødsmad, som er værd at spise til frokost. Hvis vi skal forkæle os selv lidt ekstra, så laver vi gerne en lækker leverpostejsmad som denne. Som vi har sagt tidligere, så er livet for kort til kedelig mad (hvis du spørger os). Hvis du ikke er til syltede agurker, så kan du også erstatte dem med en rødbede eller syltede rødløg. Syltede rødløg smager godt til alt! Og kan spises til alt. Igen, hvis du spørger os. Du kan også udskifte bacon med sprød serranoskinke, hvis den skal være knap så fed. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.