Smørrebrød er hvad vi kalder for en luksus udgave af en simpel rugbrødsmad. Mange kender nok de klassiske smørrebrødsfavoritter med roastbeef, flæskesteg, fiskefilet og meget mere. Her får du masser af opskrifter samt ideer og inspiration til højtbelagte smørrebrød. Smørrebrød er genialt til frokost, hvis man skal have gæster eller til fødselsdag. Du kan også servere smørrebrød, hvis du skal lave frokost til veninderne.

Smørrebrød – Den lækreste måde at få rugbrød på

Smørrebrød er hvad vi kalder for en luksus udgave af en simpel rugbrødsmad. Det er en god dansk klassiker, hvad end det er smørrebrød til fest eller bare en lækker måde at gøre frokosten lidt mere spændende.

Smørrebrød findes i et hav af muligheder og de mest traditionelle, som ofte laves som højbelagt smørrebrød er med fiskefilet, roastbeef, rullepølse eller leverpostej. Det kan også være, at der er rester tilbage fra flæskestegen, hvorfor så ikke lave det til et lækker smørrebrød med flæskesteg i stedet for kedelige genopvarmede rester? Så hvad end det er en smørrebrød opskrift på de traditionelle eller nye varianter, så finder du inspiration lige her i vores madunivers.

Det er efterhånden blevet ret moderne med avocado på rugbrød, så hvorfor ikke også tilføje denne skønne ingrediens til din næste omgang smørrebrød. Det kan f.eks. være en lækker rejemad med avocado eller en avocadomad med hytteostbladning, så kan selv vegetarer være med til en skøn omgang højbelagt smørrebrød.

Opskrifter på smørrebrød

Så hvis du står og mangler inspiration til lækkert og nemt smørrebrød, så finder du uden tvivl noget til enhver smag her. Det er slet ikke så svært at lave hjemmelavet smørrebrød, som kan serveres både til hverdag og til fest. Der skal ikke ret meget til at lave en rugbrødsmad om til en luksus frokost. Det kræver få ingredienser og få elementer og så kan du altså lave lige så lækker smørrebrød, som man kan købe.