Ribscheesecake i glas

Ribscheesecake i glas
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på ribscheesecake lavet i små glas. En hurtig dessert med ribs, som smager helt fantastisk.

Ingrediensliste

  • 50 g. frosne hindbær
  • 50 g. ribs
  • 100 g. naturel flødeost
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 spsk. flormelis
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 100 g. digestivekiks

Fremgangsmåde

  1. Rens ribs (lad stilken blive på).
  2. Kom ribs og frosne hindbær op i en lille gryde.
  3. Sæt gryden på blusset og tænd ved lav varme. Lad ribs og hindbær blive bløde, så du kan mose det med en gaffel.
  4. Pres hele massen igennem en trådsi eller et rent klæde, så du blot har saften tilbage.
  5. Kom naturel flødeost, flormelis, vaniljesukker og piskefløde op i en skål.
  6. Pisk det hele med en elpisker indtil du har en fast creme.
  7. Vend herefter saften fra ribs og hindbær i.
  8. Fordel først knust kiks i glas.
  9. Top herefter med osteblandingen.
  10. Sæt glassene på køl i minimum 2 timer.
  11. Pynt dem evt. af med hakket hvid chokolade og friske bær.
Bedøm denne ret

Opskrift på ribscheesecake i glas

Lav en lækker portion ribscheesecake i glas. Det er en nem, portionsanrettet dessert, som du sagtens kan lave klar i god tid. I den her opskrift har vi brugt både ribs og hindbær, da vi synes det giver den absolut lækreste smag. Det er virkelig smagen af sol og sommer og så er det samtidig en perfekt måde at få udnyttet de skønne ribs og hindbær, som er i sæson.

Vi serverede disse små ostekager i glas for nogle venner efter en hyggelig aften med god mad. Det var den perfekte afslutning på aftenen. Det gode ved dem her er nemlig også, at de heller ikke er alt for store. Det er en hel tilpas mængde dessert, hvor man heller ikke føler sig propmæt efter.

LÆS OGSÅ: Moussekage med ribs

Ribscheesecake i glas

Ostekage med ribs i glas

Vi elsker ostekage og vi laver dem ofte i glas også. Det er bare nemt, når man vil servere dem som dessert. Og især i de her Corona-tider, hvor man skal passe lidt ekstra på. Når de er portionsanrettet, så er de nemme at servere og du undgår, at folk skal sidde og skære i kagen selv.

Du kan dog også sagens lave den her ostekage i glas med andre bær. Vi har blot valgt ribs og hindbær, da vi virkelig synes det er smagen af sommer. Men prøv også at lave dem med blåbær, jordbær, brombær osv. Ellers kan vi også anbefale at blande flere forskellige slags bær.

Pynt de små cheesecakes af med lidt hakket hvid chokolade og evt. nogle friske bær på toppen. Så har du en smuk og lækker dessert, som ligner en million. Men som samtidig er nem at lave og kræver få ingredienser.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar