Sådan laver du marcipan Hjemmelavet marcipan Opskrift til 2505007501000 g. Opskrift til 250 g. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift og guide på hjemmelavet marcipan. Brug det til julekonfekt, sommerkager eller hjemmelavet kransekage. Det er billigt og nemt at lave selv. Ingrediensliste 1 dl. sukker 1 dl. vand 200 g. smuttede mandler Fremgangsmåde Kom sukker og vand i en lille gryde. Lad det koge op. Lad det koge i 4-5 min. Tag gryden af varmen og lad det køle ned i 10-15 minutter. Blend mandlerne fint i en minihakker eller en god foodprocessor. Tilsæt din sukkersirup lidt af gangen, indtil massen begynder at samle sig. Det kan godt være, at du ikke skal bruge det hele. Når du har en klistret, men fast masse, så er din marcipan færdig. Ælt den let sammen med hænderne og form evt. til en pølse. Pak ind i husholdningsfilm og opbevar den et køligt sted, indtil du skal bruge den. Bedøm denne ret Lås skærm Sådan laver du marcipan Lav din egen hjemmelavet marcipan. Det er nemt, hurtigt og så er det meget billigere, især her om sommeren, hvor marcipan ikke er så nemt at få fat i. Medmindre man betaler kassen. Der er så mange lækre sommerdesserter og kager, som indeholder marcipan, så derfor laver vi ofte hjemmelavet marcipan om sommeren, netop pga. prisen. Så bliver marcipanen brugt eksempelvis på denne lækre jordbærtærte eller den bedste valnøddetærte. Opskrift på hjemmelavet marcipan Det er som sagt nemt at lave selv. Det kræver blot en form for minihakker, foodprocessor eller en rigtig god blender, som kan klare opgaven. Opskriften kræver nemlig få ingredienser, men derimod en god maskine, som kan klare at køre massen, uden den brænder sammen. LÆS OGSÅ: Sådan laver du hjemmelavet mandelmel Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Min masse fæles våd, men har konsistens som “rigtig” marcipan. Kan jeg gøre noget for den klistrer mindre? Svar
Hej, Brugte du alt sukkersiruppen? Det kan nemlig godt være, at man ikke skal bruge det hele. Kh Svar