Hindbærfromage Hindbærfromage Opskrift til 246810121416182022242628303234363840 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hindbærfromage i glas. En nem dessert med hindbær, som kan portionsanrettes i glas og pyntes med friske hindbær. Ingrediensliste Fromage 2 stk. husblas 60 g. sukker 1,5 tsk. vaniljesukker 3 stk. pasteuriseret æggeblomme 3 dl. piskefløde 150 g. frosne hindbær Pynt 125 g. hindbær Fremgangsmåde Læg husblas i blød i en skål med koldt vand. Opkog frosne hindbær i en gryde ved lav varme. Når det er kogt ud, så tages gryden af blusset. Blend hindbærrene med en stavblender. Hvis du gerne vil have en fin fromage, så kan du nu si massen, så du får kernerne sorteret fra. Vrid husblas fri for vand og tilsæt det til den varme hindbærcoulis. Lad det køle af, imens du laver det andet klar. Pisk sukker, æggeblommer og vaniljesukker lyst og luftigt. I en anden skål piskes fløde let. Vend forsigtigt den let piskede fløde over i æggemassen. Vend forsigtigt den afkølede hindbærcoulis i. Hæld moussen på glas og stil dem på køl. Pynt med hindbær og server. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hindbærfromage Her får du opskriften på en virkelig nem og lækker omgang hindbærfromage. En frisk fromage, som er lavet med masser af hindbær og som er perfekt at servere som dessert. Du får en fløjlsblød fromage, som har den perfekte balance mellem syrlighed og sødme. Præcis som vi bedst kan lide det! Vi har også toppet fromagen med friske hindbær, men du kan også sagtens bruge forskellige slags bær og også toppe med hvid chokolade. Vi har desuden lavet fromagen i glas, da det gør det virkelig nemt at servere dem. Generelt er desserter i glas bare virkelig nemt, da mange, ligesom denne, kan laves i god tid. I stedet for hindbær, så kan den selvfølgelig også laves med andre bær. Det kunne være jordbær, blåbær eller en blanding af flere slags. LÆS OGSÅ: Panna cotta med appelsin Fromage med hindbær Vi elsker alle slags fromager og den her med hindbær er også hurtigt blevet en favorit. En af de mest populære fromager må nok være en citronfromage. En klassiker vi alle kender! Men man kan jo lave fromage med alle slags frugter og bær. Så hvis du mangler lidt inspiration til en ny dessert, så kan vi altså varmt anbefale sådan en fromage her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Vanvittig god fromage.. og nem at lave.. Mit første forsøg med fromage, og husblads, men det gik helt perfekt da jeg lavede den.. men kan man mon bruge friske hindbær næste gang? Har så mange i haven.. Svar