Opskrifter på nemme desserter i glas. Portionsanrettet dessert i glas er en nem dessert, som også egner sig perfekt til kagetapas eller et kagebord. Du kan anrette det i små glas og herefter pynte hver enkelt. Man kan lave moussedessert i glas, italiensk dessert i glas, cheesecake i glas, trifli og meget mere. Server din dessert i glas til nytår eller fest.

Dessert i glas opskrifter

Her finder du alle vores opskrifter på dessert i glas. Man kan nemlig lave så mange lækre og nemme desserter i glas, som du kan forkæle dine gæster eller familie med. Du finder alt fra cheesecake i glas til chokolademousse og trifli. Mulighederne er mange, når man laver dessert i glas. Desuden er det nemt, da desserten så bliver portionsanrettet i glas. Det skaber bare altid sådan en wauw-effekt, når man får serveret sådan en dessert.

De fleste desserter i glas kan eller skal gerne laves dagen før. Nogle kan sagtens laves to dage før. Det afhænger lidt af hvilken dessert det er. Ofte skriver vi det i selve opskriften, hvis den egner sig til at blive lavet et par dage før. Ellers kan man også ofte klargøre elementerne på forhånd og så blot anrette i glas lige inden servering. Det gælder især for en dessert som trifli, som helst skal samles på dagen.

Dessert i glas lavet dagen før

Det gode ved sådan en dessert i glas er, at de også ofte kan laves dagen før. Så slipper man for stress på selve dagen. Det er især belejligt, hvis man skal have mange gæster eller holde fest for et større selskab. Mange desserter skal nemlig helst laves dagen før. Det gælder for chokolademousse, cheesecake, panna cotta osv. Så er det genialt at kunne portionsanrette i glas og så bare sætte på køl. Så kan man nyde sine gæster og slippe for stressen omkring desserten på dagen.

Nemme Desserter i glas

Du finder udelukkende opskrifter på nemme desserter i glas her. Som det er med alle vores opskrifter, så er det nemme opskrifter, hvor alle kan være med. Det er desserter og søde sager, som er nemt at gå til og som ikke kræver specielle ingredienser. Vi går jo meget ind for filosofien om, at man skal kunne købe alle ingredienser i et helt almindeligt supermarked. Så hvis du, ligesom os, elsker nemme desserter – og så i glas, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Nytårsdessert i glas

Nytårsaften er også en dag, hvor de fleste gerne vil undgå stress og alt for meget tid i køkkenet. Derfor er det oplagt at lave nytårsdessert i glas. Fordi det er nytår, så kan man også gøre lidt ekstra ud af det. Prøv f.eks. at lave desserten i et specielt eller fancy glas. Det kunne være et drinksglas, champagneglas eller måske du har nogle fede glas, som vil egne sig til en dessert. Det kan ofte lige give den sidste wauw-effekt til en dessert. Prøv også at komme stjernekastere i, som tændes lige inden du serverer den. Så har du en nytårsdessert i glas, som siger spar to.

Sommerdessert i glas

I de varme sommermåneder, når man hygger med venner eller familie på terrassen eller altanen, så er det også bare dejligt at skulle slippe for at stå i køkkenet. Her er det også oplagt at lave en sommerdessert i glas. En lækker sommerdessert i glas kunne være citronfromage, panna cotta med friske bær, en isdessert i glas eller en sommertrifli. Mulighederne er mange, når det gælder sommerdesserter i glas.