Avocado toast Avocado toast Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste avocado toast med æg. Ristet brød med avocado, tomat, rødløg, pocheret æg og frisk karse. Den lækreste avocadomad. Ingrediensliste 2 skiver groft brød 20 g. rucola 1 stk. avocado 1 stk. tomat 0,5 stk. rødløg 2 spsk. karse salt/peber Pocheret æg 5 dl. vand 0,25 dl. eddike 2 stk. æg Fremgangsmåde Bring vand, eddike og salt i kog i en gryde. Slå æg ud i kopper. Når vandet koger, piskes der med et piskeris, så der dannes en hvirvel. Fjern piskeriset og hæld forsigtigt æggene 1 ad gangen ned i vandet. Lad æggene koge i cirka 3 min. Æggehviden skal være stivnet. Tag æggene op med en hulske og læg dem i en skål med koldt vand. Lad dem ligge deri, imens du laver det resterende. Rist brød på brødrister. Skær tomat og rødløg i tern. Bland det sammen på skærebrættet. Anret et stykke ristet brød med rucola. Top med avocadoskiver, blanding af tomat og rødløg. Top med pocheret æg, karse samt salt/peber. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Avocado toast Her får du opskriften på vores absolut yndlingsfrokost for tiden, nemlig en lækker avocado toast med æg. En mættende og nem omgang frokost, som ligner og smager som en million. Selvom den ser fancy ud, så er den slet ikke svær at lave. Maden består af et stykke surdejsbrød, som bliver ristet. Ovenpå toppes det med skiver af avocado, tomat og rødløg, pocheret æg, frisk karse og et generøst drys salt og peber. Den absolut lækreste mad, som vi aldrig bliver trætte af! Når vi er ude at spise på cafe, så er det også ofte en avocadotoast vi bestiller. Sådan en mad går man bare aldrig galt i byen med. Og så kan den spises til morgenmad, frokost eller aftensmad. Sådan en mad, som bare er god døgnet rundt. LÆS OGSÅ: Opskrifter og ideer til en sund frokost Avocadomad med æg Det her er præcis hvad vi forbinder med en god avocadomad med æg. Vi har valgt at lave den med franskbrød, men vil man have en endnu grovere variant, så smager den også fantastisk med et godt stykke rugbrød. Vi køber ofte et stort surdejsfranskbrød. Så skærer vi det i skiver og fryser ned. Så kan man nemlig nemt tage et par skiver op og så riste dem på brødristeren til en mad som denne. Det er genialt, hvis man ikke lige har en surdejsbager tæt på sig. Så tip hermed givet videre! En god avocadomad skal også indeholde æg. Vi har gjort det lidt ekstra fancy her og lavet et pocheret æg, men du kan også lave et spejlæg eller bare et blødkogt æg. Det gode ved et pocheret æg eller et blødkogt æg er, at den bløde blomme fungerer lidt som “dressing”. Så man behøves ikke andet smørelse end det. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.