One pot thaisuppe med kylling

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start med at skrælle din sød kartoffel eller butternutsquash, hvis du bruger det. Skær den i grove tern.
2. I en stor gryde placeres din kylling. Herefter tilsætter du dine grove tern af sød kartoffel eller butternutsquash. Herefter tilsættes vand, kokosmælk, 1 glas rød karrypasta.
3. Til sidst tager du dit bundt af enten persille eller koriander. Hak herefter stilkene fint. Gem selve bladene til at pynte med.
4. Tilsæt stilkene til gryden. Drys med salt og peber.
5. Sæt låg på gryden og sæt blusset et sted mellem lav og medium varme. Lad det stå og simre i 1 time og 15 min.
6. Når tiden er gået, så tager du kyllingen op af gryden. Herefter kan du vælge at bruge en kartoffelmoser eller en blender, så du får en lidt tykkere suppe. Hvis den er for tyk, tilsæt da lidt ekstra vand.
7. Tilsæt nudlerne til din suppe og lad dem koge i cirka 5 min, indtil de er færdige. Tag hele gryden af blusset.
8. Pluk din kylling for kød og server det til din suppe. Du kan også putte kødet ned i selve suppen.
9. Server din thaisuppe med det samme og pynt evt. med de friske persille eller korianderblade.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort