Opskrifter på lækre, hjemmelavede supper. Du får madopskrifter på efterårssupper, vintersupper, sunde supper, asiatiske, supper med kylling, svinekød, veganske og meget mere. Suppe er nem aftensmad og kan også sagtens bruges som en forret til fest eller nytår.

Gulerodssuppe

Suppe opskrift

VORES YNDLINGS SUPPEOPSKRIFTER

her finder du nogle af vores opskrifter på vores absolutte favorit supper, som passer helt perfekt til de aller koldeste tider hen over efteråret og vinteren. Suppe er den perfekte efterårs- og vinterret, da det varmer og simpelthen er det mest hyggelige at sidde og spise derhjemme, under det lune tæppe. Supper kommer i uendeligt mange varianter og der er noget for enhver smag. Så om man er til vegetarsupper, supper med kød, hurtige supper, tidskrævende supper, tynde supper eller tykke og cremede supper, er det uden tvivl lige her hvor du skal gå på opdagelse. Her kan alle smagsløg nemlig tilfredsstilles med vores lækre suppeopskrifter til dig, som nyder at lave, såvel som at spise suppe til middag. Vores suppeopskrifter kommer i alle varianter, hvad end du er til spicy supper, supper til at lindre forkølelsen lidt eller generelt bare supper proppet med smag. Server din suppe i en dyb tallerken eller skål og server eventuelt med et stykke bagværk, såsom et lækkert stykke brød eller flute. Her kan vi for eksempel anbefale et naanbrød eller blot et frisk og nybagt flute. 

 

SUPPE TIL FORRET

Vi elsker virkelig supper og de fungerer bare så godt i rigtig mange anledninger – og ikke kun til hvis man er syg eller skal have varmen i de kolde efterårs- og vintermåneder. Supper kan nemlig være nogle lækre og lette retter, og er faktisk typisk noget man forbinder med en forret til en menu bestående af flere retter. forretter går sig godt til nytår eller en fin middag med vennerne, og så er det helt perfekt til lige at lægge en bund inden hovedmåltidet. Her får du vores bud på supper der ville gå sig helt perfekt til en forret.

NEM SUPPE

Hvis det bare skal være en nem og billig aftensmad, og du bare har lyst til en dejlig lækker og smagfuld hjemmelavet suppe, er det slet ikke umuligt at nå på ganske kort tid og samtidig opnå et helt fantastisk smagfuldt resultat. Her får du opskrifter på supper på få ingredienser og som ikke kræver flere timer over komfuret – og så er de selvfølgelig bare proppet med god smag. Perfekt til, hvis det skal gå hurtigt en aften, uden det er nødvendigt at stå og svede i flere timer over komfuret, eller hvis man har fået en træls omgang hoste og snottet næse, og ikke har overskud til at stå op for længe til at lave mad til sig selv. 

HJEMMELAVET SUPPE

Mange elsker de klassiske Mou-supper og færdiglavede supper som blot skal opvarmes, men der er altså bare intet så godt, som når noget er hjemmelavet, efter vores mening. Og så er det er slet ikke så besværligt og gennemgribende som så mange frygter. Her er nogle helt perfekte bud på lækre og smagfulde supper, som du rigtig kan imponere kæresten, vennerne, familien med, eller hvis du bare skal forkæle dig selv med et dejligt hjemmelavet måltid. Faktisk er det jo kun fantasien der sætter grænser når du skal lave suppe. Det smarte er nemlig at du kan twiste retten på lige den måde du kan lide og ønsker. Så er der serveret! 

 

SUPPE MED KYLLING

Kylling er en kæmpe favorit og går sig bare godt i nærmest alle slags retter – også i suppe. Det synes vi, da kylling jo har så saftig en smag hvis det tilberedes korrekt, og det er jo det perfekte match til en lækker og smagfuld suppe. Disse supper går sig blandt andet rigtig godt som både en let frokost, forret eller til middag. Her finder du blandt andet supper med kylling og karry, en smagfuld thaisuppe med kylling og nudler og en rigtig lækker one pot suppe med kylling, til hvis det skal være lidt nemt og simpelt. Vi garanterer at du i løbet af kort tid vil kunne nyde duften af dejlig hjemmelavet suppe i køkkenet fra gryderne. Og så er der jo bare intet lige så dejligt som at kunne glæde sig til at sætte sig til bords til et lækkert hjemmelavet måltid.

ASIATISK SUPPE

Det asiatiske køkken er en stor favorit hos os og er generelt super populært, da der er så mange forskellige retter at gå på opdagelse i med lidt mere eksotiske alternativer. Her har du 3 forslag til asiatiske supper med saftige rejer, smagfuld kylling og ikke mindst med lækre nudler, som går sig helt perfekt til weekendmad, middagsmad og som bare er lidt anderledes end de klassiske supper som danskerne generelt spiser. Så hvis du trænger til at rense systemet og ganen godt lige kan klare lidt spice, så gå på opdagelse i vores asiatiske supper.

SUND SUPPE

Suppe går sig helt perfekt til hvis du ønsker et sundere alternativ, eller bare ønsker at leve lidt mere fedtfattigt. Her finder du vores bud på sunde supper eller supper der kan gøres lidt sundere med få justeringer i opskriften. Supper er bare en suveræn måde at få sneget en masse grøntsager og vitaminer ind i kroppen på den mest velsmagende måde. Vi siger ikke, at vi har den helt store suppekur her til dig, men vi har i hvert fald nogle rigtig gode sundere og mere kalorielette alternativer til de fede supper man normalt kender fra det danske middagsbord. Derudover er det også bare nogle rigtig dejlige og mættende retter, og så er der bare tonsvis af varianter til enhver smag. Og så er det jo selvfølgelig en rigtig god måde at få ryddet ud skuffer og skabe i køkkenet og i grøntsagsskuffen i køleskabet.

 

SUPPE TILBEHØR

Tilbehør er nærmest en nødvendighed hos os, når vi skal have suppe, da det er så lækkert at have noget at dyppe i retten. Der er nemlig bare et hav af muligheder der går sig så godt til supper. Her synes vi blandt andet, at det er lækkert med et stykke brød som kan dyppes i suppen, såsom naanbrød, foccacia, fladbrød, hvidløgsbrød eller flutes. Et stykke brød med en dejlig smag bidrager super godt til at retten mætter mere, hvis ikke man bliver nok mættet udelukkende af suppen. Det er bare super lækkert at servere til middag og ser rigtig godt ud med et friskt stykke tilbehør til suppen hvis det skal serveres for andre også.