Salat med perlespelt, ristede champignoner og syltede rødløg

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Perlespelt koges efter anvisning på pakken. Dræn perlespelt og lad det køle af. 
2. Champignoner renses og skæres i både. Hvidløg skrælles og hakkes fint. 
3. På en pande smeltes smør. Herefter tilsættes først hvidløg, som sauterer 1 min. 
4. Herefter tilsættes champignoner. Rør det hele godt rundt, indtil de begynder at få farve. 
5. Tag din pande af varmen, når de er flot stegte. 
6. I en skål blandes først perlespelt med olivenolie og godt med salt og peber. 
7. Herefter tilsættes ruccolasalat og det hele vendes godt rundt. 
8. Tilsæt til sidst syltede rødløg og de ristede champignoner. Vend det forsigtigt rundt. 
9. Top til sidst med parmesanost og evt. lidt mere salt og peber. 
10. Server med det samme. 

Salat med perlespelt, ristede champignoner og syltede rødløg

Salat med perlespelt, ristede champignoner og syltede rødløg

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort