Sunde proteinpølsehorn på kun 5 ingredienser

Antal: 10 stk. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Alle ingredienserne, undtagen pølserne, hældes op i en skål. Herefter bruges en stavblender indtil du har en ensartet dej. Hvis dejen virker for tynd, tilsæt da lidt mere havregryn. Lad dejen trække 5-10 min.  
2. En bageplade gøres klar med bagepapir. Herefter lægges først en lille klat dej, hvorefter pølsen placeres ovenpå. Læg dej ovenpå pølsen igen og brug hænderne til at forme et pølsehorn. 
3. Sådan fortsættes, indtil alt dejen er brugt. 
4. Pølsehornene bages i ca. 25-30 min. 
5. Lad dem afkøle på en bagerist. 
6. Opbevares i en frysepose i køleskabet. 

Sunde, proteinrige og mættende pølsehorn på kun 5 ingredienser

{{ count }} kommentar

  • De her smager fantastiske og så dejlig en nem opskrift. Tusinde tak!

    Stine

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort