Pølsehorn er én af vores yndlings bagværk til madpakken eller frokost. De er så geniale, fordi de kan spises både varme og kolde og så er de bare nemme at lave. Vi har samlet alle vores bedste opskrifter på pølsehorn lige her. Vi har nemlig både sunde pølsehorn, men også verdens bedste pølsehorn, som faktisk var én af de første opskrifter på vores side.

Nemme pølsehorn

Alle vores opskrifter på pølsehorn er nemme og hurtige at lave. Nogle af opskrifterne er hurtigere end andre, da vi eksempelvis har nogle, hvor de ikke skal hæve, da de er lavet uden gær.

Pølsehorn dej

Selve dejen til pølsehorn kan laves på mange måder. Man kan lave den helt klassiske med en hvid gærdej eller man kan lave en sundere udgave af grøntsager som blomkål, gulerødder og æg. Vi har også opskrifter på pølsehorn med masser af kerner, så de mætter mere.

Kan jeg lave pølsehorn uden æg?

Ja, du kan sagens lave pølsehorn uden æg. Du kan udelade ægget i dejen og lade være med at pensle pølsehornene inden de bages. I stedet for kan du pensle med kold kaffe eller mælk. Du kan også helt lade være med at pensle dem.

Kan jeg fryse pølsehorn?

Ja, du kan sagtens fryse pølsehorn. Det er det, som gør, at de er så gode til madpakken, da man blot kan tage dem op efter behov efter de er frosset. Vi plejer altid at lave store portioner og så fryser vi dem ned i fryseposer, når de er kølet af. Hvis de skal bruges til madpakken, så tager vi dem op om morgenen og når vi så skal spise dem til frokost, så er de tøet op. Så kan man give dem en hurtig tur i ovnen eller på brødristeren.