Kylling i cremet paprikasauce med havreris Kylling i cremet paprikasauce med havreris Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en omgang kylling i cremet paprikasauce med de lækre havreris fra Valsemøllen og masser af grøntsager. En kyllinge gryderet, som er nem hverdagsmad og som mætter godt med de lækre havreris. Ingrediensliste Kyllingeret 550 g. kyllingebryst 100 g. bacon i tern 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1 stk. rød peberfrugt 0,5 stk. squash 0,5 bundt friske asparges 1 spsk. paprika 1 tsk. tørret basilikum 1 spsk. balsamico 2 spsk. tomatpure 400 g. hakkede tomater på dåse 1 stk. grøntsagsbouillonterning 2 dl. madlavningsfløde salt/peber Tilbehør 240 g. havreris (fra Valsemøllen) 0,5 bundt frisk persille Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Rens kylling og skær i grove tern. Hak løg og hvidløg fint. Skær peberfrugt i strimler. Halver squash på midten og skær i skiver. Knæk enderne af asparges og skær i grove stykker. Varm en gryde op med lidt fedtstof. Kom alle grøntsagerne i og lad dem svitse godt af. Tag dem herefter fra i en skål. Sæt gryden tilbage. Kom bacontern i gryden. Lad svitse til gyldne. Kom evt. lidt ekstra fedtstof i, hvis der ikke er så meget. Kom kyllingetern i. Vend godt rundt og lad kyllingen få farve over det hele. Tilsæt så paprika og tørret basilikum. Vend godt rundt. Tilsæt balsamicoeddike, tomatpure, hakkede tomater på dåse, smuldret bouillonterning og fløde. Rør det hele godt sammen. Skru ned til lav/middel varme og lad retten simre i 10 minutter. Imens retten simrer, så tilberedes havreris efter pakkens anvisning. Til sidst kommes grøntsagerne tilbage i gryderetten og det hele smages til med salt/peber. Hak persille fint. Server din kyllingegryderet med havreris og et drys frisk persille på toppen. Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Valsemøllen Opskrift på kylling i cremet paprikasauce med havreris I samarbejde med Valsemøllen får du her opskriften på den lækreste omgang kylling i cremet paprikasauce med havreris. Vi vil nemlig sætte fokus på deres nye produkt havreris, som er et lækkert alternativ til ris, pasta og kartofler. Havreris er en kilde til masser af protein og er rige på fibre, så det mætter godt. Det fede ved det her produkt er, at det kun tager 10 minutter at koge dem, hvilket jo er helt genialt. Selvom vi gerne vil spise mere fiberrigt og erstatte de almindelige ris med en grovere variant, så får vi det sjældent gjort, fordi tilberedningstiden er så lang. De her havreris har en kogetid på kun 10 minutter, så de passer altså helt perfekt ind i en travl hverdag. Vi serverede havrerisene til den her kyllingegryderet med tomat, grøntsager og fløde, som er sådan en nem hverdagsgryderet. Brug blot de grøntsager, som du har eller som du bedst kan lide. Den er også god med bønner, ærter, gulerødder eller svampe i. Så du kan nemt bytte nogle af grøntsagerne ud med andre eller skrue mere op for den ene slags. LÆS OGSÅ: Flere opskrifter på gryderetter, hvor du kan servere havreris til Kyllinge gryderet med havreris Den her kyllinge gryderet med havreris er en herlig hverdagsret, hvor børnene også kan være med. Det er nemlig sådan en mild tomatflødesauce med paprika, som ikke er stærk, men som bare har en dejlig smag. Kom et drys frisk persille på toppen og så har du en god hverdagsgryde med kylling og bacon. Havrerisene er gode til denne ret, men fungerer også alle andre steder, hvor du normalt ville servere ris til. Prøv dem til boller i karry, mørbradgryde, butter chicken eller kolde i en salat med pesto og grønt. Havrerisene har en mild smag og så består de af dansk økologisk kvalitetshavre. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.