Nemme opskrifter på gryderetter med kylling. Man kan lave så lækre gryderetter med kylling blandt andet paprikagryde, vikingegryde og mange flere. Server din gryderet med kartoffelmos, kogte kartofler, ris eller hvad du ellers synes.

Gryderetter med kylling opskrifter

Her finder du nemme og lækre opskrifter på gryderetter med kylling. Man kan lave så mange lækre gryderetter med kyllingekød. Gryderetter er gode hverdagsretter eller resteretter, som vi kalder dem. En gryderet er nemlig god at lave i slutningen af ugen, hvor man lige skal have ryddet de sidste rester i grøntsagsskuffen. Dét er nemlig det fede ved gryderetter. Du kan tilsætte stort set alt slags grønt. Så deraf navnet resteret, da man kan få brugt alle ugens rester og undgå madspild.

Vi nyder ofte gryderetter lidt ekstra meget i de kolde måneder. Når der er koldt og regnen siler ned udenfor, så er det skønt at kunne varme sig på en god omgang gryderet. Vi har efterhånden også fået en del opskrifter på gryderetter med kylling. Det er gode og nemme retter, som er børnevenlige og som kan serveres med ris, kartoffelmos, bulgur, quinoa eller blomkålsris til.

Gryderet med kylling

En gryderet med kylling er også en børnevenlig ret. Prøv vores dahl med kylling eller en afrikansk gryderet med peanutbutter. Du kan også prøve vores indiske kylling eller en kyllingegryde eller paprikagryde. Man kan lave så mange udgaver af gryderetter med kylling. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Kyllingegryderet

Du finder de bedste kyllingegryderetter lige her. Vi har mange forskellige opskrifter, så der er bestemt noget til enhver smag. De kan laves med hakkede tomater, kokosmælk eller madlavningsfløde. Gryderetterne kan laves med masser af krydderier eller med friske krydderurter. Du kan også prøve dig frem og så blot smage dig frem hen ad vejen. Det er den bedste måde at lave mad på. Så er retten også tilpasset til dine smagsløg. Du kan også tilsætte alverdens grøntsager til dine kyllingegryderetter. Grøntsager som er gode er peberfrugt, løg, hvidløg, squash, aubergine, bønner, gulerødder og kartofler.

Gryderet med kyllingebryst

Vi laver ofte gryderet med kyllingebryst, men du kan i princippet bruge alle udskæringer fra kyllingen. Så skift gerne kyllingebryst ud med lår, overlår, inderfilet eller hakket kyllingekød. Vi har bare en tendens til ofte at bruge kyllingebryst og det er egentlig fordi, at det ofte er det, som vi lige har i fryseren. Men bruger du lår eller overlår, så giver det også ekstra god smag, da der sidder så meget smag i de udskæringer sammenlignet med brystet, som er mere kødrigt.

Hvad kan jeg servere som tilbehør?

Til en gryderet er det altid godt med noget frisk til. En sprød kålsalat ville være lækkert. Vi ville nok gå med en spidskålssalat med æbler og mandler eller en rødkålssalat med sprøde, friske æbler. Spidskål er så undervurderet, men det smager altså skønt til gryderetter, som godt kan være lidt tunge i det.

Kan jeg fryse en gryderet med kylling?

Ja, gryderetter er geniale at fryse. Frys ned i poser og så har du nem aftensmad en anden dag. Du kan også lave en stor portion og så fryse ned.

Kan jeg lave en gryderet på forhånd?

Ja det kan du sagtens. Sæt den på køl og varm den op ved lav/middel varme inden servering.

LÆS OGSÅ: Klik her for inspiration til efterårsmad