Opskrifter på nemme, gode og lækre gryderetter. Du finder også sunde gryderetter og nogle, som er gode til fest. Man kan lave så lækker en gryderet med grøntsager og evt. kød. Det er en rigtig god simreret, som passer godt til efteråret og vinteren.

Opskrift på vegetarisk chiligryde med kartofler

3 mest populære gryderetter

Lækre gryderetter til aftensmad

Her finder du et bredt udvalg af, noget af det vi personligt mener, er de bedste gryderetter. Her er alt fra gryderetter med blandt andet kylling, oksekød og svinekød til gryderetter helt uden kød. Alle opskrifterne er noget hele familien kan være med på, da du finder alt fra paprikagryde til gullasch til dahl med kylling. Det undrer os slet ikke, at gryderetter er så populære for det smager jo intet mindre end helt forrygende og det er en virkelig nem måde at tømme køleskabet på. Hvis du er kørt død i de samme retter til aftensmad, så er der en stor chance for vi kan hjælpe. Vi har nemlig en masse spændende og forskellige opskrifter på gryderetter. Her har vi samlet alle vores opskrifter på gryderetter, så det er nemt og overskueligt at kigge efter den opskrift, som passer dig.

LÆS OGSÅ: Klik her for inspiration til efterårsmad

Gryderet med kylling

Gryderet med kylling er bare lækkert, da kyllingen bliver helt mør og dejlig. Man kan tilberede kyllingen på en del forskellige måder, inden man bruger den i sin gryderet. Man kan f.eks. marinere kyllingen eller man kan stege den eller man kan koge den i selve gryderetten. Nok den mest almindelige metode er at tilberede kyllingen ved at koge den med i selve gryderetten. Gryderet med kylling er generelt meget nemt at lave og det skuffer næsten aldrig.

Gryderet med oksekød

Retter med oksekød er noget der med sikkerhed falder i både børn og voksnes smag. Her finder du vores opskrifter på nogle gode gryderetter, som er rigtig nemme at lave. Her finder du alt fra forskellige opskrifter på bolognese til gullasch med kartoffelmos til chili con carne. Disse retter kan du med sikkerhed servere for hele familien eller for vennerne, hvis det både skal være nemt men også lækkert.

Gryderet med svinekød

Svinekød finder du i en masse lækre varianter, heriblandt mørbradgryde med bacon og cocktailpølser, paprikagryde, asiatisk gris med chilisauce, og mørbrad ala creme. Danskerne er rigtig glade for alt slags svinekød og det fungerer også bare i alle anledninger, om du skal holde festmiddag eller det bare skal være lækker aftensmad. Her finder du nogle af vores mest populære opskrifter på gryderetter som indeholder svinekød. Så lad dig inspirere til hvad din næste middag skal bestå af herunder.

Nemme og billige gryderetter

Hvis det bare skal være nemt og billigt behøver du ikke at glemme alt om den traditionelle lækre mormormad. Her får du nogle skønne opskrifter på gryderetter med få ingredienser, som er hurtige og nemme at lave. De smager helt fantastisk og vil med garanti være et hit hos både børn og voksne. De vil selvfølgelig stadig minde dig om mormors hjemmelavede gryderetter. Det er ikke altid man har lyst til at bruge lang tid i køkkenet og nogle gange skal det bare være nemt. Det kan også være det bare skal være billigt. Her er gryderetter rigtig gode. Man kan nemt tømme køleskabet sidst på ugen, når man laver gryderetter. På den måde undgår man at lave at for meget madspild og samtidig får man noget lækkert mad.

 

Tøm køleskabet

Gryderetter er perfekt til tøm-køleskabet-dage. Man kan hurtigt komme en masse grøntsager i sin gryderet uden at man går på kompromis med smagen. Har man nogle kartofler tilbage fra noget man fik i løbet af ugen eller fra sidste uge kan man nemt skrælle dem, skære dem op og smide dem i sin gryderet. Det samme gælder hvis man har nogle kikærter tilbage, som man ikke fik brugt alle af. Kikærter er gode, da de er fyldt med proteiner.

Gryderetter til gæster

Gryderetter er et kæmpe hit blandt mange og det mener vi helt bestemt er velfortjent, da de nemt kan tilpasses efter dem med en kræsen smagsløg. Det gode ved gryderetter er nemlig, at du helt selv bestemmer, hvilket fyld du vil have i. Det kan både serveres i en finere anledning med gæster, hvis du skal have dig en lækker nem aftensmad eller endda hvis du skal leve en lidt sundere livsstil. Det er nemlig muligt også at gøre det til en super sund ret også. Det er både super enkelt og hurtigt at lave gryderetter og så smager de bare helt fantastisk uanset hvad du kommer i. Her ser du nogle af vores absolutte favorit gryderetter som er vores go to, når det er tøm-køleskabet-dag herhjemme eller hvis der kommer venner på besøg til middag.

Lækre og sunde gryderetter

Når man snakker gryderet forbindes det generelt set ikke rigtig med sundhed, da det virker for nogen som en tung, kedelig og snasket ret. Men en sund livsstil behøver ikke at betyde, at gryderetter skal udelukkes fra din kost. Vi har nemlig en masse sundere alternativer og forslag til hvordan en gryderet kan gøres sundere og så er det stadigvæk lige så nemt og hurtigt at lave. Her ser du nogle af vores opskrifter på lækker og sundere gryderetter, som stadig er af få ingredienser og som stadig får mundvandet til at løbe.

Gode vegetariske gryderetter

Gryderetter behøver ikke nødvendigvis altid at være med kød. Gryderetter uden kød lyder næsten ikke rigtigt, men her får du altså nogle rigtig skønne vegetariske versioner af gode gryderetter. Så om det bare handler om en kødfri dag på ugen, en plantebaseret kost eller om man generelt spiser kød eller ej, så kan alle være med her. En gryderet behøver absolut ikke være en ret fyldt med alverdens slags kød såsom de helt standard gryderetter med for eksempel svinekød, oksekød og kylling. Det smukke ved gryderetter er jo netop at du kan putte nærmest hvilket som helst i, som du selv allerbedst kan lide. Her ser i nogle af vores lækre opskrifter på vegetariske gryderetter.

Hvad for noget kød kan jeg bruge til gryderetter?

Gryderetter kan laves med oksekød, kylling og uden kød med grøntsager. Man kan bruge alverdens slags kød.

Hvordan laver jeg en billig gryderet?

Skær ned for mængden af kød og brug masser af grøntsager. Du kan også udelade kødet og bruge kikærter og bønner i stedet.