Spaghetti bolognese Spaghetti bolognese Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 50 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på den italienske pastaret, Spaghetti Bolognese. De fleste danskere vil egentlig nok bare kalde den for pasta med kødsovs, men uanset navn, så er det en hverdagsfavorit. Det er nem aftensmad, som også kan gøres ganske sund. Man kan eksempelvis tilsætte en masse skjulte grøntsager til sovsen. Ingrediensliste 2 stk. løg 3 fed hvidløg 1 bundt frisk basilikum 500 g. hakket oksekød 70 g. tomatpure 400 g. hakkede tomater på dåse 2 tsk. paprika 0,5 stk. oksebouillonterning 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 2 dl. vand 50 g. parmesan 400 g. spaghetti Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Fremgangsmåde Løg, hvidløg og frisk basilikum hakkes fint. Varm en gryde op med olie. Kom løg, hvidløg og basilikum i. Lad sautere til det er blødt. Hakket oksekød tilsættes. Når kødet er brunet tilsættes paprika, tomatpure, vand og smuldret bouillon. Rør det hele godt sammen. Skru lidt ned for blusset. Lad saucen simre i så lang tid du har (hvis den simrer længe og koger tør for væske, så tilsæt lidt ekstra vand). Smag til med salt/peber. Kog pasta efter pakkens anvisning. Server retten med fintrevet parmasan og lidt frisk basilikum på toppen. Lås skærm Opskrift på spaghetti bolognese Nem opskrift på spaghetti bolognese. Så er vi tilbage ved de italienske retter og en italiensk klassiker. Lady og Vagabondens ret, nemlig Spaghetti Bolognese. Det er en af de mest simple italienske pastaretter, som bare smager godt hver gang. Vi elsker pasta bolognese eller bare pastaretter generelt, da det er nem aftensmad og kræver blot få ingredienser. Vi havde faktisk sådan en periode, hvor vi altid lavede pasta med kødsovs, når vi havde ondt i knolden efter en festlig nat. Serveret med hvidløgsbrød og en kold cola, så er det altså det perfekte tømmermændsmad. Så af en eller anden grund, så er bolognese blevet sådan en søndagsret for os. Ikke fordi, at der er noget galt i det. LÆS OGSÅ: Hjemmelavede hotdogs Spaghetti med kødsauce Sådan en omgang spaghetti med kødsauce eller kødsovs skal man på ingen måde undervurdere. Det er én af vores go-to retter, hvis det bare skal være nemt, billigt og lækkert. Husk også, at jo længere tid den får lov til at simre, jo bedre bliver den. Så får saucen nemlig god tid til at udvikle smag og samtidig også tykne. Du kan servere din kødsauce til almindelig spaghetti, fettucine eller skruer. Vi er nok mest fan af at servere den med fettucine. Det smager bare skønt! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej. De to halve bouillon terninger skal de opløses i de 2 dl vand – kogende – eller skal de opløses i 1 L vand som er normalt for en hel terning. Svar
Igen kunne jeres billeder og opskrift ikke godt stemme overens. På billedet har i brugt frisk pasta og ikke spaghetti, det er virkelig forvirrende, da man jo regner med det kommer til at se ud som jeres billeder. Svar
Hej Michelle, Vi har ikke brugt frisk pasta 🙂 Det er igen tørret pasta, som tager lige så lang tid at koge som alm. spaghetti. Du køber blot frisk pasta, hvis du hellere vil have det. Kh Svar