Durumflutés Durumflutés Opskrift til 2468 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 1 time Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 1 time og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmebagte flutés med durummel. De er perfekte at servere til forret eller som tilbehør til aftensmaden. Du kan evt. pensle dem og drysse med lidt frø på toppen, hvis de skal have et anderledes udseende. Ingrediensliste 5 dl. vand 50 g. gær 1 spsk. sukker 3 spsk. raps- eller solsikkeolie 1,5 tsk. salt 400 g. durummel 300 g. hvedemel Fremgangsmåde Opløs gæren i det lunkne vandet og tilsæt sukker, olie og salt. Rør mel i lidt efter lidt, og ælt dejen til den er smidig og ikke for tør. Lad dejen hæve i 40 minutter et lunt sted. Del dejen i det antal, som du har valgt at lave. Hvis du har valgt 2 flutes, så deles den i 2, hvis du har valgt 4 flutes, så deles den i 4 osv. Rul hver dej ud til en pølse. Del pølsen i 2 på den lange led og sno dem rundt om hinanden. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve 20 minutter, imens varmes ovnen op. Bag dine flutes ved 250 grader varmluft i cirka 10-14 minutter (alt efter din ovns styrke). Bedøm denne ret Lås skærm En nem og god opskrift på hjemmebagte durumflutés. Server det til en fiskeforret eller blot som tilbehør til aftensmad. Vi elsker at lave hjemmelavede flutes, især om sommeren, når vi griller. Det er vist ingen hemmelighed, at vi elsker at bage. Så når vi inviterer gæster forbi, så laver vi også ofte hjemmelavede flutes. Disse durumflutés serveret med smør eller en hjemmelavet hvidløgssmør plejer de altid at tage godt imod. Og så oser det jo også af overskud, når man sådan bager sine egne flutes. For nogle weekender siden, så lavede vi den lækreste tunmousse og serverede dertil disse lækre flutes bagt med durummel. Kan de fryses? Ja, de kan sagtens fryses ned. Det tager de bestemt ikke skade af. Hvis du fryser dem ned er det blot vigtigt at de er helt nedkølet når de fryses og at de pakket godt ind i en pose. Når de optøs er det en fordel hvis de lige kort lunes. Vil du opgradere til next level? Så bør du klart prøve vores opskrift på flettede hvidløgsbrød. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej De ser mega lækre ud dine flutes. Når jeg går ind på opskriften skriver den at det er til 2 stk. Men i selve beskrivelsen skriver du at dejen skal deles i 4. Nu er jeg i tvivl om hvorvidt den er til 2 eller 4 stk. Mvh Sandra Gleerup Svar
Hej Sandra, Du deler dejen i det antal flutes du ønsker at lave. Opskriften er til 4 stk. og så deler du dejen i 4 stk. også 🙂 Hvis du vælger at lave 2 flutes skal du blot dele dejen i 2. Mængden justeres derefter. Kh Svar
Jeg har lige bagt disse flutes og hold op, hvor var dejen tynd og klistret. Jeg måtte tilføje ekstra mel og droppe at sno den. Er der mon en fejl i mængderne, eller hvad kan jeg har gjort galt? Svar
Hej Helle, Nej, men dejen skal æltes godt til den er smidig. Vi plejer også at drysse godt med mel på bordet. 🙂 Kh Svar