Her finder du alle vores opskrifter på brød. Du finder opskrift på grydebrød, flutes, bagels, ciabatta, franskbrød og meget mere. Du finder uden tvivl verdens bedste brød opskrifter her, uanset om det skal være seje italienske brød eller bløde brød som franskbrød. Du kan bage brød i stegeso, i brød form eller bare løst på en bageplade.

Brød

Hjemmebagt brød er noget af det lækreste, man kan sætte på bordet, hvis du spørger os. I Danmark spiser vi da også meget brød, og brød kan indgå i de fleste måltider. Uanset om du vil lave brød til morgenbordet, til madpakken eller som tilbehør til aftensmaden, har vi opskriften. Vi har samlet vores bedste opskrifter på brød, og vi er sikre på, at du vil finde en favorit. Vi har både opskrifter på lækkert, blødt franskbrød og seje italienske brød. Du kan også finde opskrifter på bagels, ciabatta, flutes, grydebrød og meget mere herinde.

Brødopskrifter

Vi har efterhånden fået samlet rigtig mange brødopskrifter her på siden. Og det er simpelthen fordi, der er så mange gode typer brød, man kan kaste sig over. De fleste der bager deres eget brød, får nok hurtigt nogle foretrukne brødopskrifter, som de vender tilbage til. Vi synes dog, det er synd at holde sig til én slags brød. Der er nemlig så mange forskellige typer at vælge imellem. Herinde har vi brødopskrifter, der kan bruges til alle måltider. Uanset om du vil bage et lunt franskbrød til morgenmaden eller smagfulde bagels til madpakken. Måske har du planer om at bage et sprødt flute som tilbehør til aftensmaden. Uanset hvad, har vi brødopskriften til dig.

Brød til tapas

Tapas er efterhånden blevet rigtigt populært, når der skal serveres mad til mange. Og det er der altså også rigtig god grund til. Tapas er nemlig både nemt og lækkert, og kræver kun få kræfter i køkkenet. Brød til tapas er dog helt essentielt, og vi synes, du skal lægge energien her. Det bliver nemlig bare lidt lækrere, når der serveres hjemmebagt brød til tapas, hvis du spørger os. Her er flutes det helt oplagte valg. Et flute giver nemlig små skiver, der er helt perfekte som tilbehør til ost, kød og diverse dyppelse. Det er også rigtig nemt at bage dine egne flutes – især hvis du vælger vores opskrift på koldhævede flutes. Koldhævet brød passer nemlig bare sig selv i køleskabet natten over, og du slipper for at ælte dejen. Udover koldhævede flutes har vi også opskrifter på grove flutes, hvis du gerne vil have lidt flere kostfibre.

Brød til suppe

De mange kolde efterårs- og vinterdage her i landet er perfekte til suppe. Og vi tror, de fleste kan blive enige om, at der hører brød til suppe. Når du serveres brød til suppen, giver det ikke kun en større mæthed. Det er også bare superlækkert at dyppe brødet i suppen. Det meste brød kan bruges til suppe, men det allerbedste brød til suppe, er de lidt sejere typer. Ligesom til tapas, passer hjemmebagte flutes godt til suppe. Det er dog også rigtig lækkert at servere et ciabattabrød eller grydebrød. Hvis du skulle have en rest tørt brød, skal du endelig ikke smide det ud. Sådan et tørt brød kan nemlig blive til de lækreste croutoner. Server croutonerne sammen med f.eks. stegte bacontern som toppen til suppen. Det giver lidt lækkert knas til suppen, og børn elsker selv at kunne komme topping på ved bordet.